Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ιδιοκτήτης

Μετά τη δεύτερη απόλυσή του, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος βγήκε στην τιβί και δήλωσε πως «πρέπει να είναι σαφές στον ΣΥΡΙΖΑ πως δεν έχουμε ιδιοκτήτη αλλά πρόεδρο». Παρότι η ψυχική κατάσταση ενός απολυμένου είναι σχεδόν πάντα άσχημη, κάποιος, κάποια στιγμή, πρέπει να εξηγήσει στον ίδιο και τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματος ότι χάρη στη «σοφία» της βάσης τους απέκτησαν κάτι χειρότερο από ιδιοκτήτη: αφεντικό με πλήρη άγνοια των στοιχειωδών κανόνων μάνατζμεντ και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Καβγάς

Ο καβγάς ήταν απ’ αυτούς που κάνουν νούμερα. Ο Πέτρος Παππάς φώναζε «δώστε τις έδρες σας πίσω» και η Θεανώ Φωτίου του απαντούσε «μην το κάνετε αυτό γιατί ήρθατε τέταρτος εκεί που εκλέγεστε». «Σας τοποθέτησε ο λαός εκεί που έπρεπε, στο 2,4%, και στις επόμενες εκλογές θα σας τοποθετήσει στην ανυπαρξία» ανταπαντούσε αυτός. «Εμείς δεν ήρθαμε τέταρτοι στην περιοχή που εκλέγεστε, όπως εσείς» τους ξανάλεγε εκείνη. Τα οκτάχρονα που τσακώνονται ποιο έφτασε πρώτο στον ψύκτη συγκρούονται για σοβαρότερους λόγους.

Ερώτημα

Υπάρχει κατά τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο ένα απλό ερώτημα, το οποίο έχει προκύψει από τη λαϊκή ετυμηγορία της 9ης Ιουνίου: «Μπορεί ένας πρόεδρος που δεν μπορεί να κερδίσει τον Κασσελάκη, να κερδίσει τον Μητσοτάκη;». Η ερώτηση είναι φυσικά ρητορική και η απάντησή της στηρίζεται με διάφορα επιχειρήματα. Ας πούμε, με το ποσοστό εκείνων που θεωρούν τον νυν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κατάλληλο για πρωθυπουργό, το οποίο σε όλα τα γκάλοπ είναι το μισό όποιων δηλώνουν ψηφοφόροι του κόμματος.

Σπρέι

O υφυπουργός ΠΡΟΠΟ, Ανδρέας Νικολακόπουλος, βρήκε τις προάλλες χρήσιμη την πρόταση να μπορούν οι γυναίκες να χρησιμοποιούν σπρέι πιπεριού ως μέσο αυτοάμυνας. Ωστόσο, τόνισε ότι εγείρονται θέματα, όπως το κατά πόσο είναι συνταγματικά παραδεκτό να δοθεί μόνο σε ένα φύλο η δυνατότητα. Η συζήτηση θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα για νομομαθείς, αφού κάνοντάς την δεν θα χρειαστεί να προβληματιστούν για το τι θα

γλίτωνε ένα θύμα έμφυλης βίας που θα είχε ένα τέτοιο μπουκαλάκι στην τσάντα της.

Related posts

Τουρκικά ΜΜΕ: Το νέο γεωτρύπανο βγαίνει για έρευνες στην Αν. Μεσόγειο στις 15 Ιουλίου

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Επανεκκίνηση κ. Μητσοτάκη δεν γίνεται με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες

admin

Φόβοι για «θερμό» καλοκαίρι μετά τις ακραίες προκλήσεις Ερντογάν: Η απάντηση της Αθήνας

admin

Αδ. Γεωργιάδης: Τμήμα της ελληνικής ιστορίας ο τέως βασιλιάς

admin

Κάλεσμα

admin

Ακρίτα για Ποινικό Κώδικα: Τι Βορίδης, τι Φλωρίδης

admin

Μάντζος: Ομολογία της πελατειακής αντίληψης της ΝΔ η κατάργηση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας

admin

Μια προαναγγελθείσα διάλυση

admin

Ελληνοτουρκικά: Άρχισαν οι εργασίες για την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα – Ανησυχία για τα μαχητικά

admin