Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αντώνης Μιτζάλης (ΑΒΑΞ): Υποδειγματική η παρέμβαση στη γέφυρα του Ισθμού

Την ικανοποιητική προσαρμοστικότητα των ελληνικών τεχνικών εταιρειών στις ανάγκες που προκαλεί η κλιματική αλλαγή, τόνισε μιλώντας στο 1ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Ομίλου ΑΒΑΞ, Αντώνης Μιτζάλης.

Αναφερόμενος ειδικότερα στο πρόσφατο συμβάν με τη γέφυρα στον Ισθμό, ο κ. Μιτζάλης χαρακτήρισε ως υποδειγματική την επέμβαση των συνεργείων των ομίλων ΑΒΑΞ και Iντρακάτ και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που συμμετείχαν, αποκαθιστώντας σε χρόνο ρεκόρ την κίνηση των οχημάτων. Σημειώνεται ότι η ΑΒΑΞ κινητοποίησε 33 μηχανήματα και 90 άτομα.

Σχετικά με τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κατασκευαστικός κλάδος, ο κ. Μιτζάλης τόνισε ότι ένας μεγάλος όμιλος οφείλει να εκμεταλλεύεται τους θετικούς οικονομικούς κύκλους του κλάδου, ώστε να ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα, μιας και το περιβάλλον είναι διαρκώς μεταβαλλόμενο. Ο Αντ. Μιτζάλης επεσήμανε επίσης ότι στην οικονομική ανθεκτικότητα βασικό ρόλο οφείλει να διαδραματίσει το Research and Development.

Τέλος, ανέφερε ότι η ελληνική κατασκευαστική αγορά αποτελείται πλέον από ομίλους διεθνούς βεληνεκούς, τόσο παραδοσιακούς όσο και προσαρμοστικούς σε μετοχικές και διοικητικές αλλαγές κατά τα διεθνή πρότυπα.

Related posts

Βόρεια Μακεδονία: Κατασκευή μονάδας ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας από τη Μυτιληναίος

admin

Ψηφιακός Μετασχηματισμός και ο ρόλος του RPA στην αύξηση της παραγωγικότητας

admin

Δυναμικό παρών έδωσε η PwC Ελλάδας στην COP28

admin

Sunlight: Τα deals που απογείωσαν την ελληνική βιομηχανία μπαταριών

admin

Πλήρωμα καμπίνας αναζητά στην Ελλάδα η Emirates

admin

Δίκτυο πρατηρίων LNG στην Ελλάδα από τη Blue Grid

admin

ΓΣΕΒΕΕ: 10 απαντήσεις για τον νέο πτωχευτικό νόμο

admin

Νέες επενδύσεις από την εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας Philosofish

admin

Ο Serge Joris αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Frigoglass

admin