Image default
ΚΟΣΜΟΣ

ΕΒΕΑ: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Αρμενία για ελληνικές επιχειρήσεις στους τομείς πληροφορικής, κοσμήματος και αγροδιατροφής

Ενημερωτική εκδήλωση και επιχειρηματικές συναντήσεις για την Αρμενία σχεδιάζει το ΕΒΕΑ, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται κυρίως στους τομείς της τεχνολογίας της πληροφορίας, του κοσμήματος και των προϊόντων αγροδιατροφής.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ΕΒΕΑ στην ηλεκτρονική σελίδα του, η πρόεδρος του επιμελητηρίου, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, συναντήθηκε χθες, στο επιμελητήριο, με τον πρέσβη της Αρμενίας στην Ελλάδα, Τίγκραν Μακρατίαν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκαν οι τομείς δράσης του ΕΒΕΑ και η συμβολή του στην τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.

Επίσης, έγινε λόγος για την επιχειρηματική αποστολή που είχε διοργανώσει το ΕΒΕΑ το 2019 και αναφέρθηκε το ενδεχόμενο υποδοχής επιχειρηματιών από την Αρμενία. Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκε η πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης για την Αρμενία και B2B συναντήσεων, με βασικούς κλάδους δραστηριοποίησης: ΙΤ, κοσμήματα και προϊόντα αγροδιατροφής.

Τέλος, και από τις δύο πλευρές τονίστηκε τόσο η ανάγκη ενίσχυσης των διμερών μας σχέσεων όσο και η εμβάθυνση της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Related posts

Ουκρανία: Η κυβέρνηση απολύει κορυφαίους αξιωματούχους της κυβερνοάμυνας εν μέσω εισαγγελικής έρευνας για διαφθορά

admin

Ιαπωνία: Επεκτείνει το εμπάργκο στη Ρωσία σε προϊόντα βιομηχανικής χρήσης

admin

Ουκρανία: Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος Ζελένσκι υπόσχεται πως θα αφανίσει τους ρώσους εισβολείς

admin

Το Ισραήλ βομβάρδισε το μεγαλύτερο συγκρότημα κατοικιών στη Ράφα

admin

Σεισμός στο Μαρόκο: Η Αλγερία θα ανοίξει τον εναέριο χώρο της παρότι έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με το Μαρόκο εδώ και μια διετία

admin

Σε δίκη Λευκορώσος πρώην καταδρομέας για συμμετοχή σε δολοφονίες αντιπάλων του Λουκασένκο

admin

Μαχητικά των ΗΠΑ πέταξαν πάνω από τη Γουιάνα – Η Βενεζουέλα καταγγέλλει “πρόκληση”

admin

Στη Σλοβακία ο Ζελένσκι: Αναμένει ενότητα κατά την διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους

admin

Ισραήλ – Γάζα: Ισραηλινοί ιατροδικαστές περιγράφουν σημάδια βασανιστηρίων και κακοποίησης

admin