Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αττικές Εκδόσεις: Απέκτησαν επιπλέον 48,5% της «Δέσμης» (Αθηνόραμα)

Η διοίκηση της εταιρείας ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο υλοποίησης Δικαιώματος Προαίρεσης Αγοράς μετοχών της 22/12/2020, προχώρησε στην εξαγορά τετρακοσίων δεκατριών χιλιάδων εβδομήντα (413.070) κοινών ονομαστικών μετοχών, της εταιρείας «ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» που αντιστοιχούν σε 48,53% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Κατόπιν της ανωτέρω συναλλαγής, το ποσοστό συμμετοχής της ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. στη «ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» ανέρχεται σε 97,06% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στο ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000,00 €), θα καταβληθεί μέχρι τις 31/1/2024, θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου με τραπεζικό δανεισμό και δεν υπερβαίνει το τριάντα τοις εκατό (30%) των ιδίων κεφαλαίων της ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε, σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη δημοσιευμένη οικονομική κατάσταση.

Αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας «ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» είναι η έκδοση του περιοδικού Αθηνόραμα και η λειτουργία και εκμετάλλευση της ιστοσελίδας www.athinorama.gr.

Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού του, συνεχίζει τις επενδύσεις του στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (digital media), με σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, ώστε να προσαρμοστεί πλήρως και ανταγωνιστικά στις νέες συνθήκες της αγοράς, όπως αυτές εξελίσσονται διεθνώς.

Related posts

Σαράντης: Αύξηση ΕΒΙΤ στα 13,6 εκατ. ευρώ το 1ο τρίμηνο

admin

Trade Estates: Αξιοποιήθηκε το 100% των εσόδων της αύξησης κεφαλαίου

admin

Ευρωπαϊκή Πίστη: Στις 11 Μαΐου η καταβολή μερίσματος 0,285 ευρώ

admin

Trastor: Το επενδυτικό πλάνο και οι στόχοι στη διετία 2023-2024

admin

Εργα εγκατάστασης κυψελών καυσίμου στις Φιλιππίνες ολοκλήρωσε η Advent Technologies

admin

Ολο το σχέδιο διάσπασης ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ

admin

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε εννέα φορείς από την JTI

admin

Premia Properties: Στόχος για πενταπλασιασμό χαρτοφυλακίου ως το 2026

admin

ΔΕΗ και ATHENS METRO MALL συνεργάζονται για την ηλεκτροκίνηση

admin