Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Πεκίνο: Υποδοχή περισσότερων από 6,8 εκ. επισκεπτών στο πρώτο τριήμερο των φετινών εορτασμών για την Εθνική Ημέρα της Κίνας

Οι τουριστικές περιοχές της κινεζικής πρωτεύουσας υποδέχθηκαν περισσότερα από 6,8 εκατομμύρια επισκέπτες κατά τη διάρκεια του πρώτου τριημέρου των φετινών εορτασμών για την Εθνική Ημέρα της Κίνας, με ετήσια αύξηση 60,6%, καταγράφοντας μία δραστική αύξηση στα τουριστικά έσοδα, όπως ανακοίνωσε το αρμόδιο δημοτικό γραφείο του Πεκίνου για τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Κατά το ίδιο τριήμερο, οι τουριστικές περιοχές του Πεκίνου κατέγραψαν συνολικά έσοδα άνω των 418 εκατομμυρίων γιουάν (54,44 εκατομμυρίων ευρώ), με ετήσια αύξηση 25,2%, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το ίδιο γραφείο.

Συνολικά, 100 σημαντικές επιχειρήσεις, οι δραστηριότητες των οποίων, καταγράφονται από το δημοτικό γραφείο που είναι αρμόδιο για το εμπόριο, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών καταστημάτων, σούπερ μάρκετ, καταστημάτων δώρων, επιχειρήσεων εστίασης, αλλά και ηλεκτρονικών καταστημάτων, κατέγραψαν συνολικό όγκο πωλήσεων 3,83 δισεκατομμυρίων γιουάν (500 εκατομμυρίων ευρώ), με ετήσια αύξηση 18,1% σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοινώθηκαν από το αναφερόμενο δημοτικό γραφείο.

Related posts

Καναδάς: Η ΥΠΕΞ ζητά από τον πρόεδρο της Βουλής να παραιτηθεί μετά το εγκώμιο που έπλεξε σε Ουκρανό εθελοντή των Ες-Ες

admin

Ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή η εκτόξευση του ρωσικού διαστημοπλοίου Soyuz MS-25

admin

Ρωσία: Το Ανώτατο Δικαστήριο έθεσε εκτός νόμου το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτηρίζοντάς το “εξτρεμιστικό”

admin

Ισραηλινή εισβολή στη Ράφα θα μπορούσε να οδηγήσει σε “σφαγή αμάχων” προειδοποιεί ο ΟΗΕ

admin

Αίγυπτος: Παραχώρησε οικόπεδα για ανεύρεση πετρελαίου και αερίου στις εταιρίες Eni, BP, Qatar Energy και στη ρωσική Zarubezhneft

admin

ΗΠΑ για εκλογές στην Τουρκία: Ευχόμαστε ανεπηρέαστες και δίκαιες εκλογές

admin

Τουρκία: Στον Βόσπορο το πρώτο πλοίο με ουκρανικό σιτάρι που απέπλευσε από ουκρανικό λιμάνι

admin

Γερμανία: Απροσδόκητη υποχώρηση του πληθωρισμού στο 3,8% τον Οκτώβριο

admin

Lloyds: Ξεπέρασε τις προσδοκίες στο γ’ τρίμηνο, ανθεκτικοί οι πελάτες της στα υψηλότερα επιτόκια

admin