Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το νέο ξενοδοχείο που αλλάζει τα δεδομένα στην Τήνο

Το Odera Tinos, Autograph Collection άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες μέρες, ως το πρώτο υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχείο στο νησί της Τήνου. Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο, δίπλα στην παραλία Βουρνή σε έναν κόλπο στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, το ολοκαίνουργιο resort περιβάλλεται από το απόλυτο κυκλαδίτικο σκηνικό.


Το Odera, το οποίο αναπτύσσεται σε μια έκταση 20.000 τ.μ., είναι το τελευταίο εγχείρημα του ελληνικού ιδιωτικού equity fund Tethys, σε συνεργασία με την TConstructions. Λειτουργεί από την Trésor Hospitality, μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα και είναι η τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο ανεξάρτητων ξενοδοχείων της Autograph Collection Hotels.





Το νέο ξενοδοχείο που αλλάζει τα δεδομένα στην Τήνο

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του resort, η επίπλωση και η διακόσμησή του φέρουν την υπογραφή του Studio Bonarchi και αντλούν έμπνευση από την παράδοση του νησιού, διατηρώντας μια αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Η αρχιτεκτονική του, δημιούργημα του Πάνου Νικολαΐδη της TConstructions, ενσαρκώνει την quiet luxury αισθητική με ρίζες στην τοπική αισθητική του νησιού.





Το resort διαθέτει 77 δωμάτια και σουίτες. Κάθε σουίτα έχει τη δική της πισίνα, δίνοντας στον επισκέπτη την αίσθηση απόλυτης ιδιωτικότητας. Διαθέτει επίσης εσωτερική και εξωτερική πισίνα, pool bar, δύο εστιατόρια και δύο bars, καθώς και κέντρο spa και ευεξίας, γυμναστήριο, μπουτίκ, αίθουσα συνεδριάσεων, παρεκκλήσι και πρόσβαση σε αμμώδη παραλία.


Γαστρονομία με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου


Στο Odera Tinos, το γαστρονομικό ταξίδι έχει την υπογραφή του chef Δημήτρη Σκαρμούτσου. Στο à la carte εστιατόριο “Eos”, το κύριο εστιατόριο του resort που πήρε το όνομά του από την αρχαία ελληνική θεά της Αυγής, η γαστρονομική φιλοσοφία του στηρίζεται στις μεσογειακές γεύσεις με αυθεντικές ελληνικές επιρροές συνδυασμένη με μια τηνιακή πινελιά.




Ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας

Στο O Wellness Center του Odera Tinos, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, σε τρεις αίθουσες θεραπείας για μασάζ, μία αίθουσα υδρογονοθεραπείας, ένα χαμάμ και μία εσωτερική πισίνα. Το resort διαθέτει επίσης ένα υπερσύγχρονο, εξοπλισμένο γυμναστήριο με εξειδικευμένους προπονητές, ενώ ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ομορφιάς και επιλεγμένα προϊόντα τοπικής προέλευσης ολοκληρώνουν την συνολική εμπειρία.





Οι επισκέπτες του Odera Tinos καλούνται επίσης να ανακαλύψουν τον αυθεντικό χαρακτήρα του νησιού μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορία, ψάρεμα, συμμετοχή σε εργαστήρια μαρμαρογλυπτικής και πολλών ακόμα που θα τους μυήσουν στην ουσία της κουλτούρας του αγαπημένου κυκλαδίτικου προορισμού.

Κάθε ξενοδοχείο της Autograph Collection προσφέρει το “Mark”. Στο Odera, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους αρωματικό κερί κατά τη διάρκεια της διαμονής τους όπου με την καθοδήγηση ενός τοπικού κηροπλάστη, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ποικιλία αρωμάτων και να δημιουργήσουν το δικό τους κερί, το οποίο θα μπορούν να πάρουν μαζί τους κατά την επιστροφή. Μια εμπειρία που χαρίζει όμορφες αναμνήσεις στους επισκέπτες αλλά και αντικατοπτρίζει τον τοπικό πολιτισμό, την τέχνη και τις παραδόσεις του νησιού.


Odera, Tinos, Autograph Collection, Παραλία Βουρνή,

www.oderatinos.com

Photo Credits: Χρήστος Δράζος






--.GR

Related posts

Νίκος Παπαθανάσης: Εξετάζουμε και το ενδεχόμενο για καλάθι της Σαρακοστής

admin

Διυπουργική ΣΔΙΤ: «Ναι» στην κατασκευή 13 επιχειρησιακών κέντρων πολιτικής προστασίας

admin

Επιταγή ακρίβειας: Ποιοι πρέπει να κάνουν αίτηση και ποιοι όχι – Δείτε βίντεο

admin

Γκριμάλντι στο newmoney: Αυτά είναι τα σχέδιά μου για τα λιμάνια της Ηγουμενίτσας και του Ηρακλείου

admin

Αθανασίου (Lamda): «Επιθετικός, αλλά επιτεύξιμος ο στόχος μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού να είναι έτοιμο το 2026»

admin

Πέτσας: Τις επόμενες εβδομάδες οι ανακοινώσεις για το ρεύμα – Τι ζήτησε η κυβέρνηση από την Κομισιόν

admin

Πώς υπολογίζονται οι κύριες συντάξεις με το νόμο Βρούτση

admin

Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα γίνει η πληρωμή

admin

Τελικά μάς κάνει καλό το κολύμπι σε κρύο νερό;

admin