Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα Public συμμετέχουν στο «Καλάθι Σχολικών Ειδών»

Τα Public δίπλα στους καταναλωτές και στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ανακοινώνουν την ενεργή συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ανάπτυξης, «Καλάθι Σχολικών Ειδών» με στόχο να συμβάλλουν στην ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Από τις 28 Αυγούστου 2024 έως τις 15 Οκτωβρίου 2024, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στα καταστήματα Public, στα μεγάλα “Public home” και στο Public.gr μια ολοκληρωμένη γκάμα σχολικών ειδών που εξασφαλίζουν προσιτές τιμές, αλλά και πληθώρα επιλογών, για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η νέα σχολική περίοδος για όλους τους μαθητές.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι καταναλωτές θα βρουν στα Public και ό,τι άλλο χρειάζονται για να συμπληρώσουν την σχολική τους λίστα, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 20.000 επιλογές σε σχολικά είδη.

Παράλληλα, μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, τα Public παρέχουν ακόμη περισσότερα οφέλη στους καταναλωτές με μια σειρά από ειδικές προσφορές. Με την αγορά σχολικών ειδών από 20€ και άνω, οι καταναλωτές κερδίζουν 10% έκπτωση για επόμενη αγορά σε οικιακές συσκευές και τηλεοράσεις, καθώς και τη δυνατότητα απόκτησης ενός κορυφαίου HP laptop με όφελος 100€, ενώ από 49€ και πάνω, 10% έκπτωση σε όλους τους εκτυπωτές Canon.

Η πλήρης γκάμα που είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Public, στα μεγάλα “Public home” και το Public.gr, παρέχεται «Άτοκα», χωρίς πιστωτική κάρτα. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν και την ευέλικτη υπηρεσία πληρωμής Public Now, Pay Later μέσω Klarna, η οποία επιτρέπει την ολοκλήρωση των αγορών σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ή online, σε τρεις άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική.  

Related posts

Συμμετοχή της Advent Technologies στο διάλογο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πράσινη μετάβαση

admin

Premia Properties: Η πρόβλεψη για ενισχυμένα έσοδα και το ζήτημα του free float

admin

Αντιπρόεδρος της Eurelectric ο CEO της ΔΕΗ Γ. Στάσσης

admin

Ideal Holdings: Αύξηση 22% στα EBITDA 9μήνου

admin

Τζιρακιάν Profil: Η Ελένη Στάμου αναλαμβάνει καθήκοντα Εσωτερικού Ελεγκτή

admin

Από τη βελγική State Grid η μοναδική προσφορά για την Αριάδνη Interconnection

admin

Διπλή βράβευση για την Info Quest Technologies στα ΒITE Awards

admin

Νέα επένδυση της Lariplast στη Γαλλία

admin

CNL Capital: Στα €588.009 αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη το 2023

admin