Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχόλιο-δηλητήριο Πολάκη για τον Δραγασάκη: Μαύρη μέρα για την Τράπεζα της Ελλάδας σήμερα

Με μία «φαρμακερή» ατάκα, ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει την παραίτηση του Γιάννη Δραγασάκη από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο Facebook.

«Μαύρη μέρα για την Τράπεζα της Ελλάδας σήμερα», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης για τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Τσίπρα, που γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ με κείμενο που δημοσίευσε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/7) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποίησε ο Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης, στη συνέχεια, κοινοποιεί την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία απάντησε η Κουμουνδούρου στην σκληρή κριτική Δραγασάκη κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ανταποδίδοντας τα «πυρά» του ιστορικού στελέχους:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όπως κι ο πρόεδρος του, Στέφανος Κασσελάκης παραμένουν σταθεροί στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η αριστερά, επί της ουσίας κι όχι για τους… τύπους.

Αριστερά σημαίνει η σύγκρουση με τα συμφέροντα και η υπεράσπιση των πολλών και των αδυνάτων με όλες μας τις δυνάμεις. Όπως ακριβώς δηλαδή κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο με τις προτάσεις Νόμου που έχει καταθέσει, για ακρίβεια και φορολογικό, όσο και γι’ αυτές που ετοιμάζει για τη Στέγαση και την στήριξη των Μικρομεσαίων. Αριστερά σημαίνει σύγκρουση με τις πανίσχυρες εταιρείες ενέργειας. Σύγκρουση με όσους λειτουργούν ενάντια στο δημόσιο συμφέρον. Όπως έγινε στην περίπτωση της Attica Bank που ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Πρόεδρος του έφεραν στην δημοσιότητα, αδιαφορώντας για όσους ενδεχομένως ‘ενοχληθούν’ επειδή δεν διατηρήθηκε το ‘σιωπητήριο’ μπροστά στην λεηλασία της δημόσιας περιουσίας. Αριστερά σημαίνει να διατηρείς μια ξεκάθαρη κι αυστηρή στάση απέναντι στην αισχροκέρδεια των Τραπεζών, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης των προθέσεών σου.

Η αριστερά είναι τρόπος ζωής. Και εκφράζεται πάντα με πράξεις κι όχι με κοινοτοπίες και μεγαλοστομίες άνευ περιεχομένου.

Υ.Γ. Αυτή τη φορά ο κ. Δραγασάκης δεν έθεσε θέμα ηγεσίας όπως είχε προϊδεάσει πριν μήνες».

Related posts

Από τους ανοικτούς διαύλους στις σχέσεις εμπιστοσύνης

admin

Υπουργείο Εσωτερικών: Πέντε ερωταπαντήσεις για το προτεινόμενο νομοσχέδιο σχετικά με την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

admin

Κρίσιμοι εταίροι οι πόλεις στον αγώνα για το κλίμα

admin

Δημοσκόπηση: «Κόκκινη κάρτα» στην κυβέρνηση – Εξαντλείται η υπομονή λόγω ακρίβειας

admin

Τέμπη: Πυρ ομαδόν κατά Aδωνι – Για παρερμηνεία μιλάει η ΝΔ

admin

Τουρκία: Ο παραλογισμός και τα σενάρια προκλήσεων με φόντο τη Λιβύη

admin

«Ορίτζιναλ» και «κωλοτούμπες»

admin

Πέρασε η άρση ασυλίας του Μπαράν Μπουρχάν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

admin

Κασσελάκης: «Αυτό που φοβούνται είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αναστηθεί»

admin