Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Παρών» και πρόθυμος να διεκδικήσει την ηγεσία δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος

«Δηλώνω παρών», τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες μετά  την πρόταση μομφής στον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

«Δηλώνω παρών στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την αριστερά και την πατρίδα», έγραψε ο Απόστολος Γκλέτσος στα κοινωνικά δίκτυα.

Τις επόμενες μέρες, αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία ενώ σε 15 μέρες η Κεντρική Επιτροπή όπου θα αποφασίσει για τη διαδικασία διεξαγωγής του συνεδρίου και των εκλογών.

«Παρών» στη διαδικασία έχει ήδη δηλώσει και ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής Χανιών, μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, επανέλαβε ότι θα είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του κόμματος, καλώντας τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ «να συμμετέχει μαζικά, συντεταγμένα και με ενωτική διάθεση στις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε και ο Σωκράτης Φάμελλος.

Όταν ρωτήθηκε για το αν προτίθεται να είναι υποψήφιος απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας πως αυτό που συνηγορούν όλοι είναι στην επανεκκίνηση και πως «όλοι θα είμαστε στο ΣΥΡΙΖΑ από όποιο ρόλο επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Αποφασίσαμε σήμερα το συλλογικό. Αυτό νομίζω είναι η ταυτότητά μας» είπε και πρόσθεσε πως στο συνέδριο που θα ακολουθήσει θα υπάρξει συζήτηση και για οργανωτικά θέματα, που σημαίνει ότι οι πρόεδροι, οι υποψήφιοι άνδρες, οι γυναίκες θα πρέπει να καταθέσουν μια πρόταση και για τη λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ.

Related posts

Φάμελλος: Ορισμός της βαρβαρότητας η έξωση για χρέος 800 ευρώ

admin

«Ας συζητήσουμε για την έξοδο της Ελλάδας»

admin

Στις 19:00 οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τον κατώτατο μισθό

admin

Πρεμιέρα για την επιστολική ψήφο με ενστάσεις

admin

Το μορατόριουμ στο Αιγαίο φέρνει κέρδος 6 εκατ. ευρώ

admin

Νέα πενθήμερη άδεια από τις φυλακές ζήτησε ο Φρέντι Μπελέρης

admin

«Ανάκαμψη» σε… 3 επίπεδα

admin

Δείπνα, δίαυλοι και συναντήσεις – Ολο το βαθύ παρασκήνιο

admin

Ανασχηματισμός γενικών γραμματέων: Το μεσημέρι η ανακοίνωσή τους

admin