Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθεί ο Γεωργιάδης ή να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης

Να παραδεχθεί την αποτυχία του και να παραιτηθεί καλεί τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, διαφορετικά «οφείλει να τον αποπέμψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Αναφερόμενος στο περιστατικό στο νοσοκομείο της Κω, όπου 69χρονος υπέστη βαρύ καρδιακό επεισόδιο και τον περιέθαλψε γυναικολόγος, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τονίζει πως «αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει πως «η μόνη λύση για την κοινωνία είναι να παραιτηθείτε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αναγάγει το «πάμε κι όπου βγει» σε κανόνα άσκησης πολιτικής, σε όλους τους τομείς. Από την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, που σταματάνε στα τσιμέντα, ως την Υγεία, όπου ελπίζει να βγει το καλοκαίρι χωρίς να συμβεί κάποια τραγωδία στα νησιά που κατακλύζονται από επισκέπτες.

Το τελευταίο περιστατικό στο νοσοκομείο της Κω, με τον 69χρονο που υπέστη βαρύ καρδιακό επεισόδιο και τον περιέθαλψε… γυναικολόγος, αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο αρμόδιος υπουργός, ο Άδωνις Γεωργιάδης, οφείλει να παραδεχτεί την αποτυχία του και να παραιτηθεί. Κι αν δεν το κάνει, οφείλει να τον αποπέμψει ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Όπως τόνιζε μόλις χθες ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας: Η πραγματικότητα με τη διάλυση του ΕΣΥ δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω από το χαλί. Τώρα που αποκαλύπτεται με τον πιο εμφαντικό τρόπο το αδιέξοδο των πολιτικών σας, το σχέδιο που απεργάζεστε και εφαρμόζετε για την πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ και ότι μοναδική σας έννοια είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της κατάστασης, η μόνη λύση για την κοινωνία είναι να παραιτηθείτε. Τόσο εσείς προσωπικά, όσο και η κυβέρνησή σας, με τη σκληρή νεοδεξιά πολιτική ιδιωτικοποίησης της υγείας που εκτελείτε. Για το καλό των ανθρώπων αυτού του τόπου».

Related posts

Τα «δίκοπα μαχαίρια» της δεύτερης τετραετίας

admin

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

admin

Ιωάννης Κασουλίδης: «Ερχονται εξελίξεις για την κυπριακή ΑΟΖ»

admin

Απαιτείται συμφωνία λογικής και ψυχραιμίας

admin

Με γρίπη ο Μητσοτάκης – Πιθανή αναβολή του αυριανού Υπουργικού

admin

Ψάχνουν κέρδη στα… σημεία

admin

Πάνος Σκουρλέτης: «Ο Τσίπρας έχει υποχρέωση να μιλήσει»

admin

Ανεβάζει τον βαθμό ετοιμότητας το ΥΠΕΞ μετά τον Χανίγια

admin

Μηταράκης: Το πρώτο μήνυμα του μετά την παραίτησή του

admin