Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα Κασσελάκη στην ΚΕ

Κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μέσω της Θεοδώρας Τζάκρη, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Η βουλεύτρια Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη, κατέθεσε 87 υπογραφών μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπως και του πόθεν έσχες, που αποτελούν προϋποθέσεις για την έγκριση μιας υποψηφιότητας.

Με αυτόν τον τρόπο μπήκε τέλος στη συζήτηση του κατά πόσον ο Στέφανος Κασσελάκης γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του στο βίντεο των προηγούμενων ημερών.

Αντίδραση από την Όλγα Γεροβασίλη

Αμέσως μετά την παρέμβαση της Θεοδώρας Τζάκρη και την κατάθεση της υποψηφιότητας, ανέβηκε στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ η Όλγα Γεροβασίλη και ανέφερε πως δεν υπάρχουν υποψήφιοι πρόεδροι δια αντιπροσώπων.

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «οι προϋποθέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας δεν είναι δύο (υπογραφές και πόθεν έσχες), αλλά είναι τρεις. Είναι και ο σεβασμός στις καταστατικές αρχές, στις αξίες και στις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος».

Η Όλγα Γεροβασίλη υνέχισε λέγοντας πως «όποιος δεν σέβεται τις δημοκρατικές αποφάσεις της πλειοψηφίας δεν μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αλλά για ένα άλλο κόμμα».

Τέλος, ανέφερε ότι ζητεί από τη Θεοδώρα Τζάκρη «να ανακαλέσει όσα προσβλητικά έως υβριστικά εκστόμισε από αυτό εδώ το βήμα σε βάρος συντρόφων και συντροφισσών»΄.

Related posts

Οικονόμου: Μένουμε στη διάψευση του Ρώσου πρέσβη στην Κύπρο για άνοιγμα προξενείου στα Κατεχόμενα

admin

«Ψήνεται» νέα υπόθεση κατάχρησης προσωπικών δεδομένων

admin

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι και πάλι εδώ – Θέλει να ενώσει τις δύο αριστερές» γράφει η ιταλική Repubblica

admin

Εκλογές: Οι «πρωτιές», οι «αποστρατείες», οι λαϊκές γειτονιές και τα νησιά – Στο μικροσκόπιο της ΝΔ τα δεδομένα της κάλπης

admin

ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: Θα ανακοινώσω αν θα είμαι υποψήφιος όταν θα ανοίξει η διαδικασία

admin

Οικογενειακές ιστορίες πολιτικών διασπάσεων εντός και εκτός των τειχών

admin

Στίγμα

admin

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Στην Τουρκία στις 4 Απριλίου

admin

Κόκκινες γραμμές και στο έκτο ραντεβού

admin