Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία Δημήτρη Γιαννακόπουλου με UBITECH

Ο Όμιλος Δ. Γιαννακόπουλου, με μακροχρόνια εμπειρία και πολυεπίπεδη παρουσία στην Ελληνική και διεθνή αγορά και η UBITECH, γνωστή για την εξειδίκευσή της στην τεχνολογία και την καινοτομία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα νέο σχήμα στον χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, με στόχο να προσφέρουν στην αγορά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η UBI7000 Innovations ενσωματώνει τα DNA των δύο οργανισμών, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την επιστημονική αριστεία, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση. Καινοτομία και τεχνογνωσία σε πεδία που αναπτύσσονται στους μητρικούς ομίλους της, θα αποτελέσουν θεμέλιο λίθο στην ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων.

Στόχος της, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς και η ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών υψηλής εξειδίκευσης και καινοτομίας, τα οποία δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες της να είναι οι πρώτοι που θα ωφεληθούν από την υιοθέτηση ώριμων ερευνητικών αποτελεσμάτων και τεχνολογιών αιχμής στον διαρκώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό ψηφιακό κόσμο.

Related posts

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Κέρδη 335 εκατ. ευρώ το 2021

admin

Kaizen Gaming: Δωρεάν διαμονή σε κατασκηνώσεις για 100 παιδιά από την Ουκρανία

admin

Πώς επηρεάζει τον ΟΛΠ η κρίση στη Μέση Ανατολή

admin

Οι οκτώ εταιρίες που διακρίθηκαν στο Visa Innovation Program Europe Summit

admin

Ετοιμάζονται τα έλαια φαρμακευτικής κάνναβης από την Tikun Olam

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Quest

admin

Δέλτα: Αύξηση τζίρου στα 263 εκατ. ευρώ

admin

Flexfin: Ξεπέρασε τα 200 εκατ. ευρώ ο τζίρος χρηματοδοτημένων τιμολογίων

admin

Πλήρωμα καμπίνας αναζητά στην Ελλάδα η Emirates

admin