Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος οι προοδευτικοί αναποφάσιστοι

Με αισιοδοξία για το αποτέλεσμα του κόμματος και με έμφαση, τις τελευταίες μέρες, στους αναποφάσιστους προοδευτικούς ψηφοφόρους, ο Νίκος Ανδρουλάκης στοχεύει στο μήνυμα που μπορεί να σταλεί στην κυβέρνηση την Κυριακή. Οπως είπε, το ΠΑΣΟΚ είναι η επιλογή που «πονάει την κυβέρνηση», καθώς εκείνη «προτιμάει την αντιπολίτευση του χαβαλέ» και «έχει βολευτεί με την αντιπολίτευση του TikTok». Ο Ανδρουλάκης περιέγραψε (Open) το κόμμα του ως τη «σοβαρή» και «αξιόπιστη» λύση για το πολιτικό σύστημα, ενώ όσον αφορά τον πασοκικό πήχη εκτίμησε πως «το ΠΑΣΟΚ θα είναι το κόμμα με τη μεγαλύτερη άνοδο από τις εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές» σε σχέση με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πρωτοβουλίες στον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο την επόμενη μέρα, σε κάθε περίπτωση, θεωρούνται δεδομένες. Η προεκλογική παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κλείνει σήμερα στο πατρογονικό Ηράκλειο, το ποσοστό στο οποίο φιλοδοξούν να είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Στις δημόσιες παρεμβάσεις του, ο Ανδρουλάκης κλήθηκε να απαντήσει και για την αποκάλυψη των «ΝΕΩΝ» για την απόφαση της πλειοψηφίας της ΑΔΑΕ να μην καλέσει τον διοικητή της ΕΥΠ για ακρόαση για την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. «Θα κινηθώ εναντίον οποιουδήποτε αρνείται να εφαρμοστεί η απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, η οποία λέει ότι πρέπει να μου δοθεί η τυπική αιτιολογία, για να συνεχίσω τον νομικό μου αγώνα», σχολίασε (ΣΚΑΪ FM). Σύμφωνα με τον Ανδρουλάκη, η άρνηση της ΑΔΑΕ προκύπτει γιατί «προφανώς η τυπική δικαιολογία είναι της πλάκας», εκτιμώντας πως ο πραγματικός λόγος ήταν τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

Related posts

Εύα Καϊλή: Παραδέχθηκε ότι ζήτησε από τον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα, αποκαλύπτει η Le Soir

admin

Παύλος Μαρινάκης: Εχει δημιουργηθεί ειδικός μηχανισμός άμεσης αποζημίωσης

admin

Φρεγάτες made in Greece

admin

Μαρινάκης για φωτιές: Σύντομα ανακοινώσεις για νέες προσλήψεις στην Πυροσβεστική

admin

Ολυμπιακός: Τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε Μητσοτάκη – Τσέφεριν

admin

Τσαβούσογλου: Μήνυμα στην Αθήνα λίγο πριν τις κάλπες – «Αν δεν επιλυθεί το πρόβλημα…»

admin

Ο Περισσός μετρά τα κέρδη του

admin

Βίντεο με το επεισόδιο του Χουλουσί Ακάρ με τους Έλληνες βουλευτές

admin

Επιστολική ψήφος κι από την Παπούα Νέα Γουινέα

admin