Image default
PIRAEUS BANK

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Το comeback της Πειραιώς, τα νέα υψηλά στη Lamda και το διήμερο +20% της Μπήτρος

Comeback στα 4 ευρώ: Με εντυπωσιακό τρόπο διέκοψε το σερί των έξι συνεχόμενων αρνητικών συνεδριάσεων η μετοχή της Πειραιώς, η οποία χθες πέτυχε την υψηλότερη ημερήσια άνοδο ( 3,5%) από την 1η Ιουλίου. Φυσικά, ρόλο καταλύτη διαδραμάτισαν τα μεγέθη του α’ εξαμήνου, τα οποία προκάλεσαν έκρηξη αγοραστικών εντολών (τζίρος 26 εκατ. ευρώ). Πλέον, η τράπεζα απέχει μόλις 10 λεπτά από το όριο των 4 ευρώ, στα οποία έγινε και το placement του ΤΧΣ.

Υψηλά 3 ετών: Την ανοδική πορεία συνεχίζει η Lamda Development, η οποία φιγουράρει στα υψηλότερα επίπεδα από τον Σεπτέμβριο του 2021. Το ράλι των τελευταίων 30 ημερών αγγίζει το 13%, ενώ η μεταβολή από τα χαμηλά έτους των 6,15 ευρώ (16/4) ανέρχεται στο 24%. Κάπως έτσι, η κεφαλαιοποίηση υπολογίζεται σε 1,3 δισ. ευρώ.

Έτοιμη για τα «34»: Πολύ κοντά στο να διασπάσει τις αντιστάσεις των 34 ευρώ βρίσκεται η μετοχή της Coca – Cola, η οποία ετοιμάζεται να γράψει νέα υψηλά 4ετίας, σβήνοντας το σύνολο των απωλειών της πανδημικής περιόδου. Η χρηματιστηριακή αξία της εισηγμένης ήδη υπερβαίνει τα 12,6 δισ. ευρώ, αποτελώντας τη Νο.1 εταιρεία σε όλο το ταμπλό σε όρους αποτίμησης.

Ράλι 20%: Με ένα διήμερο άλμα της τάξης του 20% έχει υποδεχθεί η αγορά τη συμφωνία αναδιάρθρωσης του τραπεζικού δανεισμού της Μπήτρος, η οποία καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες ώστε να επιστρέψει στην ομαλότητα και σταδιακά να εξέλθει από την Επιτήρηση. Στα 11 εκατ. ευρώ ανέρχεται η αξία της εισηγμένης, η οποία πλέον αναμένει να επόμενα βήματα της πορείας ανάκαμψης.

Χρηματιστήριο: Νέα υψηλά για την Titan Cement – Ράλι 50% μέσα στο 2024

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής) 

Related posts

Τράπεζα Πειραιώς: Συμφωνία για συμβολαιακή Μελισσοκομία με την Μελτίντα ΕΠΕ

admin

Trastor: Προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 75 εκατ. ευρώ

ad

Έλεγχος της Επιθεώρησης Εργασίας στο κτήριο διαχείρισης κόκκινων δανείων της Πειραιώς

admin

Πούλησε 22 ακίνητα η Τράπεζα Πειραιώς

admin

«Του τάσιν του χρυσουμίλητουν»: Παραμύθια και μουσική από τη Μικρά Ασία στον Ταύρο

ad

Πειραιώς: Πώληση 668.265 μετοχών από ΕΧΑΕ

admin

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και της ΕΛΕΠΑΠ

NEWSROOM

Πειραιώς: 7ο σερί τρίμηνο μείωσης των κόκκινων δανείων

admin

Πειραιώς: Ολοκληρώσαμε με επιτυχία το stress test της ΕΚΤ

admin