Image default
PIRAEUS BANK

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα χαμηλά της ΕΤΕ, τα πακέτα στην Πειραιώς και τα κομμένα φτερά της Aegean

Βουτιά 7%: Πολύ κοντά στα χαμηλά επίπεδα του αυγουστιάτικου sell off βρίσκεται πλέον η μετοχή της Εθνικής, η οποία έχει αισίως διολισθήσει κάτω των 7,3 ευρώ. Σίγουρα, η εικόνα της τράπεζας δεν είναι ικανοποιητική, με το επικείμενο placement για το ποσοστό του ΤΧΣ να διαδραματίζει καίριο ρόλο και να εκτοξεύει τη μεταβλητότητα. Στο -7% ανέρχεται η κάμψη μέσα στον Σεπτέμβριο.

Μερισματική: Αντίδραση έπειτα από επτά ανεπιτυχείς προσπάθειες «βγάζει» η μετοχή του ΟΠΑΠ, η οποία χθες πέτυχε τη μόλις δεύτερη ανοδική συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου. Βρίσκοντας στηρίγματα στην περιοχή των 15,5 ευρώ, η εισηγμένη κατάφερε να φθάσει έως τα 15,9 ευρώ, προτού τελικά κλείσει στα 15,6 ευρώ. Βέβαια, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια καθαρά μερισματική μετοχή, κάτι που επιβεβαιώνεται κι από το νέο προμέρισμα του 0,6 ευρώ (4/11 η αποκοπή).

«Άντεξε»: Τέσσερα μεγάλα πακέτα, συνολικής αξίας 27 εκατ. ευρώ, άλλαξαν χέρια χθες στην Τρ. Πειραιώς, βοηθώντας τη μετοχή να «αντέξει» στις πιέσεις και να αντισταθεί στο πτωτικό κλίμα της ημέρας. Βέβαια, για ακόμη μία συνεδρίαση, η τράπεζα έμεινε κάτω των 4 ευρώ, η οποία συμπίπτει με την τιμή του φετινού placement.

Χωρίς φτερά: Κομμένα μοιάζουν τα φτερά της Aegean στο Χ.Α., καθώς τα οικονομικά μεγέθη του α΄ εξαμήνου επιβεβαίωσαν τις επιπτώσεις από την καθήλωση μέρους του στόλου, λόγω των εργασιών συντήρησης στους κινητήρες. Έτσι, μοιραία, η αξία της αεροπορικής έχει κατέλθει εκ νέου του 1 δισ. ευρώ, μετρώντας πέντε διαδοχικές πτωτικές ημέρες και αθροιστικές απώλειες 6,6%.

Παπαζηλάκης: Ο ακρίτας μ΄ έναν στάβλο… χρυσάφι

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)

Related posts

Axia: Πέντε σενάρια για την ΑΜΚ και τα CoCos της Πειραιώς

admin

Πειραιώς: Δίμηνη παράταση για την πώληση ακινήτων αξίας €820 εκατ.

admin

Το Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Η D-Day του ΟΤΕ και το ορόσημο των 5 δισ. ευρώ στην Πειραιώς

ad

Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Zootechnia

admin

Οι θ. Κυριακόπουλος, Γ. Κορμάς και Γ. Χριστόπουλος στο δυναμικό της Πειραιώς

admin

HSBC: Η ανακεφαλαιοποίηση ξεκλειδώνει αξία στην Πειραιώς

admin

Μεγάλου: Στόχος η παροχή δανείων 5 δισ. το 2020

admin

Πειραιώς: Προσαρμοσμένα κέρδη 312 εκατ. ευρώ το 2020

admin

Τράπεζα Πειραιώς: Υπηρεσίες για πελάτες με προβλήματα όρασης

admin