Image default
PIRAEUS BANK

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Η ηχηρή αντίδραση της Πειραιώς και το comeback (;) της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Τριήμερη αντίδραση: Με ένα ηχηρό ανοδικό τριήμερο απάντησαν οι αγοραστές στα πρόσφατα χαμηλά 5μήνου της Πειραιώς, η οποία έχει πλέον ανακάμψει κοντά στα 3,6 ευρώ. Χθες, μάλιστα, η μετοχή πέτυχε την καλύτερη συνεδρίαση από τον Μάρτιο, «ψαλιδίζοντας» στο -3% τις συνολικές πιέσεις του 30ημέρου. Βέβαια, η τράπεζα συνεχίζει να απέχει κατά 15% από τα υψηλά των 4,2 ευρώ (4/3).

Αντίδραση: «Φρένο» στο τετραήμερο πτωτικό σερί έβαλε η μετοχή της Intracom Holdings, η οποία «πέταξε» κατά σχεδόν 6%, στην καλύτερη συνεδρίαση από τον Μάιο. Πλέον η ναυαρχίδα του Ομίλου Κόκκαλη αξίζει περίπου 300 εκατ. ευρώ και, παρά τη μηδενική μεταβολή μέσα στο 2024, εξακολουθεί να μετρά ένα ράλι 60% στο 12μηνο.

Ράλι: Από την καλύτερη συνεδρίαση του 2024 προέρχεται η μετοχή της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, η οποία χθες πέταξε κοντά στο 7,5% και επέστρεψε στο 1,89 ευρώ. Έτσι, κατάφερε να ανακάμψει από τα χαμηλά έτους, να σβήσει το σύνολο των φετινών απωλειών και να ανακτήσει το ορόσημο των 700 εκατ. ευρώ. Παρ’ όλα αυτά, η απόσταση από τα υψηλά 4ετίας των 2,4 ευρώ παραμένει άνω του 22%.

Νέο πακέτο: Ένα ακόμα «πακέτο» πέρασε χθες στη Revoil, με τη διοίκηση να παραχωρεί μέσω προσυμφωνημένης συναλλαγής 208.902 ίδιες μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν στο 0,9% του μετοχικού κεφαλαίου. Η συναλλαγή έγινε στην τιμή του 1,70 ευρώ. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν αλλάξει χέρια ακόμη δύο πακέτα -αυτή τη φορά από τους βασικούς μετόχους, οι οποίοι πούλησαν το 3,3% των μετοχών.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)

Related posts

Πειραιώς: Πώς στηρίζει τις οργανώσεις παραγωγών του αγροτικού τομέα

admin

Πειραιώς: Πιστοποίηση κατά ΙSO 9001:2015 για υπηρεσίες έγκρισης δανείων-καρτών

admin

Διπλή διεθνής διάκριση για Τράπεζα Πειραιώς και yellow

admin

Ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις της Τέχνης και του Πολιτισμού από την Πειραιώς

admin

Χρηματιστήριο: Τρίτη ημέρα πιέσεων στην Τρ. Πειραιώς – Πέφτει κάτω των 4 ευρώ

ad

Πειραιώς: Overweight η Euroxx, η τιμή-στόχος

admin

Ο SSM ρίχνει τις κεφαλαιακές απαιτήσεις για Πειραιώς

admin

«Ένα λουλούδι αλλιώτικο από τ’ άλλα», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

ad

Πειραιώς: Ερχεται νέα μείωση προσωπικού και πωλήσεις θυγατρικών

admin