Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο νέο Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, συνεχίζοντας την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, συμμετέχει στα νέα επιχειρηματικά ταμεία «ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ» που διαχειρίζεται η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (ΕΑΤ ΑΕ).

Η Τράπεζα προσφέρει τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις υποστηρίζοντας τα επενδυτικά τους σχέδια και στηρίζοντας τη ρευστότητά τους με ευνοϊκούς όρους, μειωμένες εξασφαλίσεις , επιδότηση επιτοκίου.

Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων συμμετέχει στο «Ταμείο Δανείων ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ» παρέχει δάνεια με ευνοϊκούς όρους για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών των επιχειρήσεων με έδρα την Ελλάδα, με σκοπό την ενίσχυση της παραγωγικής τους δραστηριότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Η δράση αφορά στη χορήγηση νέων δανείων με ευνοϊκούς όρους προς ΜμΕ για την κάλυψη των χρηματοδοτικών τους αναγκών (δάνεια επενδυτικού σκοπού και κεφάλαια κίνησης για την επέκταση και ανάπτυξη της δραστηριότητας της επιχείρησης), με πόρους της Τράπεζας και του Ταμείου Συγχρηματοδότησης, το οποίο διαχειρίζεται η ΕΑΤ. Πρόκειται για δάνεια τακτής λήξης με προνομιακό επιτόκιο. Το 40% του δανείου που προέρχεται από τα κεφάλαια του Ταμείου είναι άτοκο, ενώ για το επιτόκιο της τράπεζας που εφαρμόζεται στο 60% του χορηγούμενου ποσού προβλέπεται:

  • μείωση επιτοκίου τουλάχιστον κατά 25 μονάδες βάσης, σε σχέση με αντίστοιχη χρηματοδότηση χωρίς ενίσχυση από δημόσιους πόρους
  • διετής επιδότηση επιτοκίου ύψους 3% ετησίως (υπό προϋποθέσεις).
  • Μειωμένες εξασφαλίσεις

Related posts

Jumbo: Αύξηση 20% στις πωλήσεις α’ εξαμήνου

admin

ΕΚΤΕΡ: Εξαγοράζει από μετόχους της το 56% της «Ενεργειακός Κόμβος»

admin

ΤΕΝΕΡΓ ΜΑΕΧ: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο μετά την παραίτηση του Β. Δεληκατερίνη

admin

Στον όμιλο Alpha Bank τα ακίνητα της ΑΣΤΑΚ

admin

Νέο ΑΙ Chatbot από την Ergo Ασφαλιστική

admin

Εθνική Ασφαλιστική: Διάκριση για τις επιδόσεις στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

admin

Alpha Trust: Σύσταση νέας εταιρείας

admin

Σε νέες business ανοίγεται η οικογένεια Παντελιάδη

admin

Σφραγίζεται το beach bar Principote στη Μύκονο

admin