Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα ραντάρ του Forbes τα ελληνικά ακίνητα υψηλής αξίας

Στην Ελλάδα επεκτείνεται η Forbes Global Properties

που στοχεύει να συνδέσει αγοραστές και πωλητές για high premium ακίνητα.


Ο αποκλειστικός παγκόσμιος συνεργάτης του Forbes για τα οικιστικά ακίνητα, η Forbes Global Properties, παρέχει υπηρεσίες branding και μάρκετινγκ στις κορυφαίες εταιρείες ακινήτων στον κόσμο και εκπροσωπείται πλέον από μεσίτες σε 26 χώρες σε περισσότερες από 525 τοποθεσίες, με το Roula Rouva Real Estate να αποτελεί μία από τις τελευταίες προσθήκες στο δίκτυο αυτό.





Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή αυτή τη συνεργασία, η Ρούλα Ρουβά, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Ιδρύτρια του Roula Rouva Real Estate, έκανε λόγο για μια ισχυρή συμμαχία που φιλοδοξεί να αλλάξει τον χάρτη των ακινήτων πολυτελείας στη χώρα. Παρουσιαστής και συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ. 








forbes-rouva

Marcus Benussi (Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Forbes Global Properties), Ρούλα Ρουβά (Ιδρύτρια και CEO, Roula Rouva Real Estate), Michael Jalbert (CEO και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Forbes Global Properties)


Ως μέλη αυτού του αποκλειστικού δικτύου, το Roula Rouva Real Estate θα επωφεληθεί από το αφοσιωμένο κοινό του Forbes που αριθμεί περισσότερα από 140 εκατομμύρια άτομα για να συνδεθεί, να εμπνεύσει και να ενημερώσει τους εύπορους δυνητικούς αγοραστές και πωλητές κατοικιών σχετικά με τα καλύτερα ακίνητα προς πώληση παγκοσμίως.





Τα ακίνητα θα παρουσιάζονται σε όλα τα έντυπα, ψηφιακά και κοινωνικά κανάλια του Forbes και του Forbes Global Properties με σχόλια ειδικών, έγκαιρα δεδομένα της αγοράς και κορυφαία άρθρα. Οι προνομιακές καταχωρίσεις κατοικιών του Roula Rouva Real Estate θα προβάλλονται στο forbesglobalproperties.com – μια επιμελημένη συλλογή καταχωρίσεων πολυτελών κατοικιών υψηλής αξίας.


Αναφερόμενους στους λόγους για τους οποίους επιλέχτηκε η Ελλάδα από την Forbes Global Properties, ο Michael Jalbert, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, υπογράμμισε ότι “εμείς ακολουθούμε τους αγοραστές και τους πωλητές. Θέλουμε να έχουμε παρουσία όπου έχει έννοια να βρισκόμαστε. Εστιάζουμε σε πολύ υψηλής αξίας ακίνητα και στην Ελλάδα υπάρχουν τέτοια. Προϋπόθεση βέβαια για να έρθουμε ήταν να βρούμε και τον κατάλληλο συνεργάτη που να σκέφτεται όπως εμείς. Και αυτός είναι το Roula Rouva Real Estate”.


Η κα. Ρουβά είναι μέλος της Εθνικής Ένωσης Μεσιτών NAR, του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Επαγγελματιών Ακινήτων CEPI, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ακινήτων FIABCI και έχει προεδρεύσει της Ένωσης Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ). Βραβευμένη με τον τίτλο της “Γυναίκας Ηγέτιδας στις Επιχειρήσεις” από τις εκδόσεις Who is Who το 2018, η αφοσίωση της κας Ρούβα στην παροχή υπηρεσιών επεκτείνεται πέρα από τον κλάδο του real estate, καθώς με στόχο την προώθηση της κοινωνικής ευημερίας, υπηρετεί ως Πρέσβειρα των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας.


«Το Roula Rouva Real Estate είναι ένας αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς, που αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης της Forbes Global Properties να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες και εξειδικευμένη καθοδήγηση σε κάθε στάδιο», δήλωσε ο Michael Jalbert, Διευθύνων Σύμβουλος της Forbes Global Properties. «Είναι χαρά μας να καλωσορίσουμε το Roula Rouva Real Estate στη Forbes Global Properties και να παρουσιάσουμε τον εξαιρετικό τρόπο ζωής και τα ακίνητα της Ελλάδας στον κόσμο».


«Το Roula Rouva Real Estate αναπτύσσεται και επεκτείνεται σταθερά για να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των εκλεκτών πελατών μας», δήλωσε η Ρούλα Ρουβά, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Ιδρύτρια του Roula Rouva Real Estate. «Είμαστε υπερήφανοι που εντασσόμαστε στη Forbes Global Properties και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μεγιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες συνεργασίας με τους νέους αξιόλογους συναδέλφους μας και θα επεκτείνουμε τη διεθνή μας εμβέλεια, ενώ παράλληλα στόχος μας είναι το real estate στην Ελλάδα να μπορέσει πλέον να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και απαιτήσεις των αγοραστών και των επενδυτών που θα έρθουν στην χώρα μας να αγοράσουν τα μοναδικά, ιδιαίτερης αξίας ακίνητα στην Ελλάδα.».









Ειδήσεις σήμερα:





Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του… θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου






Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου





«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» – Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα

Related posts

ΗΠΑ: Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί βουλευτές ζητούν να αρθούν οι τιμωρητικοί δασμοί στα κινεζικά προϊόντα

admin

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Πώς θα λειτουργεί

admin

Wall Street: Νέα ρεκόρ για Nasdaq και S&P 500

admin

Στουρνάρας: Στο 2,2% η ανάπτυξη φέτος, αύξηση στο 3,0% το 2024

admin

ΗΠΑ: Το Κογκρέσο απέτρεψε το «shutdown» – Εγκρίθηκε επιμήκυνση του προϋπολογισμού

admin

ΣΔΟΕ: Εντοπίστηκε εργαστήριο που έφτιαχνε ποτά «μπόμπες» σε Ασπρόπυργο και Καλλιθέα – Δύο συλλήψεις, δείτε φωτογραφίες

admin

Όμιλος RAVENNA: Γιορτάζει τα 20 χρόνια και συνεχίζει με νέα σχέδια και επενδύσεις

admin

Ενημέρωση για διαβίβαση προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο μεταβίβασης απαιτήσεων

admin

Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο στη 2η διεθνή Ναυτική έκθεση «Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023»

admin