Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Τα αεροδρόμια στον ρωσικό Αρκτικό κύκλο επανέρχονται σε λειτουργία μετά τον συναγερμό για drones

Τα αεροδρόμια της Ρωσίας στις πόλεις που βρίσκονται στον Αρκτικό κύκλο της, Μούρμανσκ και Απάτιτι, άρχισαν να επαναλειτουργούν μετά το σύντομο κλείσιμο του εναέριου χώρου, ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας Rosaviatsia.

Από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, τα ρωσικά αεροδρόμια διακόπτουν συχνά τη λειτουργία τους λόγω πιθανών ή πραγματικών ουκρανικών επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Ο κυβερνήτης του Μούρμανσκ Αντρέι Τσίμπις επιβεβαίωσε σήμερα την απειλή από μη επανδρωμένο αεροσκάφος για την περιοχή, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αρκετά ρωσικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν αργότερα ένα βίντεο που δήθεν έδειχνε την κατάρριψη ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην περιοχή του Μούρμανσκ. Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει άμεσα την αυθεντικότητα του βίντεο.

Στην περιοχή του Μούρμανσκ υπάρχει μια αεροπορική βάση για στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη κοντά στην πόλη Ολενεγκόρσκ.

- --ΜΠE

Related posts

Υεμένη: Νέα αμερικανικά πλήγματα εναντίον των Χούθι έπειτα από τις επιθέσεις των σιιτών ανταρτών

admin

Εκδίδονται τα απομνημονεύματα του Αλεξέι Ναβάλνι

admin

ΥΠΕΞ Λετονίας: Τα σχόλια του Τραμπ δείχνουν ότι η Ευρώπη πρέπει να αυξήσει τις δαπάνες της για την άμυνα

admin

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η αμερικανική απάντηση στο πλήγμα στην Ιορδανία που κόστισε τη ζωή σε τρεις Αμερικανούς στρατιώτες

admin

Ο εκκεντρικός Μιλέι της Αργεντινής ρίχνει τους τόνους με Βραζιλία – Κίνα, εβδομάδες πριν ορκιστεί πρόεδρος

admin

Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ δήλωσε ότι η χώρα θα προτιμήσει μία διπλωματική επίλυση της σύγκρουσης με τη Χεζμπολάχ

admin

ΗΠΑ: Υψηλόβαθμος αξιωματούχος μεταβαίνει στη Μέση Ανατολή για να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση των ομήρων από τη Γάζα

admin

Πλήγματα του Ισραήλ στη Χαν Γιούνις, οικογένειες ομήρων που παραμένουν στη Λωρίδα της Γάζας ζητούν να κλειστεί συμφωνία

admin

Bostic: Η Fed δεν χρειάζεται να συνεχίσει τις αυξήσεις των επιτοκίων

admin