Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Παππάς για ΣΥΡΙΖΑ: Δέχομαι εκατοντάδες μηνύματα από μία εξοργισμένη βάση

Δέχομαι εκατοντάδες μηνύματα από μία εξοργισμένη βάση, υπογράμμισε ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πέτρος Παππάς σχολιάζοντας τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Πέτρος Παππάς εκτίμησε, μιλώντας στο MEGA, ότι θα τοποθετηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης μετά από τη, όπως τη χαρακτήρισε, βίαιη ανατροπή στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου.

«Δεν υπάρχει πια χρόνος. Υπάρχει ένα τελεσίγραφο για το πότε πρέπει να γίνουν αυτές οι εσωκομματικές εκλογές. Είδα ότι προγραμματίστηκε μία Κεντρική Επιτροπή σε δύο εβδομάδες. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο και πότε σκοπεύει η προσωρινή ηγεσία του κόμματος να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογές. Νομίζω πως οι εκλογές πρέπει να γίνουν το αργότερο, έως τις 15 Νοεμβρίου γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Μιλάω και εξ ονόματος μία οργισμένης βάσης, η οποία αποτελείται από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που αγωνιούν», επισήμανε

Πρόσθεσε ότι βλέπει μια στρατηγική κωλυσιεργίας, λέγοντας πως «δεν νοείται ένα κόμμα να μην μπορεί να διαγράψει τους υβριστές του».

Όπως επισήμανε, «από τη στιγμή που δεν μπορούν να ψηφίσουν όλοι με μυστική ψηφοφορία, υπάρχει η αρχή της εκλογικής ισότητας, άρα θα έπρεπε να ψηφίσουν όλοι ανοιχτά. Δέχομαι εκατοντάδες μηνύματα από μία εξοργισμένη βάση. Όχι δεν θα πάμε ήρεμα και άμεσα πρέπει να γίνει προσφυγή γιατί δεν μπορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει έναν αντιβασιλέα και να πορεύεται για μήνες μέχρι την πλήρη πολιτική του απαξίωση. Γιατί έχουν αυτόν τον στόχο. Δεν μπορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πολύ καιρό να εκπροσωπείται από κάποιον άνθρωπο (Νίκος Παππάς) που δεν έχει εκλεγεί ως πρόεδρος. Δεν μπορεί ο κ. Πολάκης να μην διαγράφεται τη στιγμή που δεν υπηρετεί τη γραμμή του κόμματος. Είναι ένα κόμμα μη κανονικό», τόνισε.

Ο Πέτρος Παππάς στη συνέχεια είπε πως δεν έχει επικοινωνήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Θεωρώ πως πρέπει να πάρει θέση άμεσα για αυτό που συνέβη, το οποίο θεωρώ πως είναι μια βίαιη ανατροπή της βούλησης του κόσμου και νομίζω πως η προϋπόθεση επιβίωσης του κόμματος είναι να τεθεί η ατζέντα για το πώς θα μετασχηματιστεί το κόμμα σε μία κεντροαριστερά προοδευτική παράταξη. Ειδάλλως, δεν ξέρω αν υπάρχει θέση για πολλούς εξ ημών», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε ο Πέτρος Παππάς στο MEGA:

Related posts

Πέντε (πιθανά) εμπόδια στην ενημέρωση Ανδρουλάκη

admin

Νέα πυρά Κούλογλου κατά ΣΥΡΙΖΑ – «Το τέλος είναι αναπόφευκτο»

admin

Περιοδεία με ευρωπαϊκό και εθνικό περιεχόμενο

admin

Δούρου: Νέες βόλτες τουρκικού ερευνητικού στη Λέσβο – Απάθεια και αφωνία από την κυβέρνηση

admin

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΛ.ΑΣ. – «Η κυβέρνηση προσπαθεί να μετακυλήσει τις ευθύνες της»

admin

Μητσοτάκης: Προκαλώ τον Τσίπρα να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση

admin

Συνέδριο ΝΔ: Ο απολογισμός σε αριθμούς

admin

Και η Αθήνα αμφισβητεί τα αποτελέσματα της αλβανικής απογραφής

admin

«Οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη…»

admin