Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Δεν είμαι παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν

Η είδηση της επαναφοράς του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε δεκτή με θετική διάθεση από τον βουλευτή των Χανίων, αλλά αντιθέτως με αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Παύλος Πολάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους έξω από τη Βουλή σχολιάζοντας την απόφαση Κασσελάκη να τον επαναφέρει στην ΚΟ του κόμματος, ότι δεν είχε ενημερωθεί ούτε για την διαγραφή ούτε για την επαναφορά του παρά από τον Νίκο Παππά ένα λεπτό πριν, ενώ διευκρίνισε ότι ό, τι έχει πει για τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη δυναμικής αντιπολίτευσης ισχύουν.

Ο ίδιος τόνισε μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων εάν συνεχίζει να θέτει θέμα ηγεσίας, πως δεν αλλάζει τίποτα από όσα έχει πει και παρέπεμψε στην επερχόμενη συνεδρίαση της ΚΕ.

Δηλώσεις με αιχμές

«Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην ΚΕ» ανέφερε ο Παύλος Πολάκης σημειώνοντας εμφατικά ό, τι δεν αλλάζει τίποτα από όσα έχει δηλώσει μέχρι τώρα μετά από ερωτήσεις των δημοσιογράφων αν συνεχίζει να θέτει θέμα ηγεσίας.

«Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν στημένο το σκηνικό την ημέρα εκείνη, κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο να με διαγράψουν πιστεύονταν πως ήταν ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου.

Δεν αλλάζει σε τίποτα η ποιοτική εκτίμηση που έχω κάνει για τα προβλήματα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και για την ανάγκη δυναμικής αντιπολίτευσης που θα ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ό,τι έχω πει ισχύει, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπή. Είστε μεγάλα παιδιά, είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω. Θα τα πούμε προγραμματικά και αξιακά στην ΚΕ

Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππά λίγα λεπτά πριν».

Related posts

Παύλος Μαρινάκης: Ελπίζουμε μαζί με τον κ. Τσίπρα να αποχωρήσει η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ και η τοξικότητα

admin

Μητσοτάκης: Δεν θα κοροϊδέψουμε τους αγρότες

admin

Τουρκικά ΜΜΕ: «Να επέμβει το ναυτικό μας στα ελληνικά νησιά»

admin

Ο Ερντογάν στην Αθήνα: Στρώνουν το έδαφος για συνεργασίες

admin

Ο Ερντογάν πάει στο Κάιρο για να πουλήσει drones στον Σίσι

admin

Οικονόμου: Η αυτοδικία δεν είναι ανεκτή σε καμία έκφανσή της

admin

Τρεις παρεμβάσεις για τα καμένα της Πεντέλης

admin

Στο Άουσβιτς ο Κασσελάκης – Διαρκής αγώνας απέναντι στο μίσος και τη μισαλλοδοξία

admin

Οι βουλευτές των «Σπαρτιατών» είναι κι επισήμως ύποπτοι…

admin