Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραίτηση από κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ – Ζητά τη διαγραφή του από το κόμμα

Σαν «βόμβα» έσκασε στη ΝΔ η απόφαση του πρώην γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής – επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά – Κωνσταντίνου Κόλλια, να ζητήσει με επιστολή του προς την γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Μαρία Συρεγγέλα, τη διαγραφή του από το μητρώο των μελών της «γαλάζιας» παράταξης.

«Παρακαλώ, όπως διαγραφώ από το αρχείο μελών της ΝΔ», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, με ένα λιτό mail προς την Μαρία Συρεγγέλα, το οποίο και δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά «Ένας κύκλος έκλεισε σήμερα…», χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Και παρότι ο κ. Κόλλιας δεν δημοσιοποίησε τους λόγους της πρωτόγνωρης για τα χρονικά του κυβερνώντος κόμματος απόφασής του να ζητά εγγράφως τη διαγραφή του από το μητρώο μελών της ΝΔ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση του πρώην γραμματέα Οργανωτικού από κομματικά στελέχη, φίλους και ψηφοφόρους της παράταξης.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως οι περισσότεροι τον συγχαίρουν για την απόφασή του και δείχνουν να κατανοούν απολύτως την επιλογή του.

Ιδού τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια

«Οι ιδέες και οι αξίες σας δεν συνάδουν με το μόρφωμα που έχει δημιουργήσει ο κ. Μητσοτάκης. Η απόφαση σας είναι ολόσωστη».

«Ούτως η άλλως η ΝΔ που ίδρυσε ο Κ.Καραμανλης δεν υπάρχει πλέον.Το σημερινό μόρφωμα εμένα τουλάχιστον δεν με εκφράζει. Σωστα επραξες».

«Συγχαρητήρια. Να δούμε τώρα πού και πώς θα ανασυνταχθούμε. Έχουμε άλλα 4 χρόνια καταστροφικής πολιτικής μπροστά μας με ανύπαρκτη αντιπολίτευση… με ώτα ερμητικά κλειστά».

«Σωστότατη επιλογή! Η ΝΔ που εμπιστευτήκαμε μας πρόδωσε όλους, καταλήγοντας να είναι ένα τμήμα του ευρύτερου συριζοπασοκ».

«Εγώ δεν έφυγα από την ΝΔ!!! Η σημερινή ΝΔ έφυγε από εμένα όπως έχω γράψει εδώ και μήνες στο fb!!! Άρα δεν τους έδωσα το δικαίωμα να με διαγράψουν, γιατί τους διέγραψα ΕΓΩ ΑΔΕΛΦΈ!!!!».

Related posts

Ενεργοποίηση νόμου του 1977 για θητεία γυναικών στο στρατό ανακοίνωσε ο Δένδιας

admin

Επίσκεψη

admin

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

admin

Οικονόμου: Το πλαφόν στις τιμές ενέργειας δεν θα έχει αποτέλεσμα

admin

Ψάχνει τον δρόμο της εξωστρέφειας

admin

Ηχηρή παρέμβαση Τσίπρα για το Κόσοβο στο Στρασβούργο: Δεν οικοδομείται ειρήνη με μονόπλευρες λύσεις

admin

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

admin

Ο Νικολόπουλος συστρατεύεται με τον Βελόπουλο για να ρίξει τον «Μητσογκάν»

admin

Με διαφορετικές καμπάνιες

admin