Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Νόαμ Κατς για επίσκεψη Κασσελάκη στην Παλαιστινιακή Αρχή: Εάν θέλετε να συνεισφέρετε, πρέπει να μιλήσετε και με τις δύο πλευρές

“Μπορεί να πει κανείς ότι ήταν μια χαμένη ευκαιρία για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει τη διαφορά αντί να κάνει δηλώσεις”, δήλωσε ο Πρέσβης του Ισραηλ Νόαμ Κατς, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων μετά την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασελάκη στην Παλαιστινιακή Αρχή, σημειώνοντας πως “εάν θέλετε να συνεισφέρετε, πρέπει να μιλήσετε και με τις δύο πλευρές, θα πρέπει να μιλήσετε με ειλικρίνεια και στις δύο πλευρές”.

“Θα ήλπιζα”, προσέθεσε, “ότι πέρα από τη συμπάθεια προς τους Παλαιστίνιους, ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ βρισκόταν στη Ραμάλα, θα καταδίκαζε τις θηριωδίες της Χαμάς, θα ζητούσε την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση των ομήρων. Ότι ο κ. Κασσελάκης κατά τη διέλευση στο Ισραήλ θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία για να συναντηθεί επίσης με τις οικογένειες των 125 ομήρων στο Ισραήλ και να επισκεφθεί τα Κιμπούτς στα νότια της χώρας όπου η Χαμάς διέπραξε τη σφαγή της”.

Ο κ. Κατς συνέχισε λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ “θα ήταν ευπρόσδεκτος στο Ισραήλ”, για να συμπληρώσει πως “ίσως όμως να μην ήταν αυτός ο σκοπός του”.

Και καταλήγοντας στην δήλωσή του ανέφερε: “Χαίρομαι που η επίσκεψή του πήγε καλά. Κάποιοι άφησαν να εννοηθεί ότι μπορεί να δυσκολευτεί να εισέλθει στο Ισραήλ και την Παλαιστινιακή Αρχή λόγω των προηγούμενων δηλώσεών του. Λοιπόν, αυτό ήταν εντελώς αβάσιμο.”

ΠΗΓΗ: -

Related posts

Νιγηρία: Κατάρρευση κτιρίων σε υπό ανέγερση εμπορικό κέντρο – Τουλάχιστον έξι νεκροί

admin

Ο Πούτιν κέρδισε τις εκλογές με το ρεκόρ του 87% – Και τώρα συγκρίνεται με άλλους δικτάτορες

admin

Σούνακ: “Περιορισμένα, απαραίτητα και αναλογικά” τα πλήγματα – Με “βαρύ τίμημα” απειλούν οι Χούθι

admin

Μπαχρέιν: Την “ανταλλαγή ομήρων” μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς ζητά ο πρίγκιπας Σαλμάν

admin

Τι περιλαμβάνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός στον ΕΟΠΥΥ

admin

Αυστρία: Αποτράπηκε επίθεση με στόχο την Παρέλαση Υπερηφάνειας στη Βιέννη

admin

ΗΠΑ: Δεν έχει δοθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα από την Τουρκία για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

admin

Γάζα: Στο Ισραήλ ο Μπλίνκεν για να συζητήσει για πιθανή ανακωχή

admin

Νεπάλ: Ξεπέρασαν τους 143 οι νεκροί από τον σεισμό των 6,4 βαθμών

admin