Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νοτοπούλου: Να παραπεμφθεί ο Στέφανος Κασσελάκης στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιχείρησε να αλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε η βουλεύτρια Α’ Θεσσαλονίκης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κατερίνα Νοτοπούλου, αναφερόμενη στις εξελίξεις στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με την Κατερίνα Νοτοπούλου, φάνηκε πως δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Κασσελάκης «γιατί έχουμε ισχυρά αντανακλαστικά υπεράσπισης της Αριστεράς». Πρόσθεσε, μιλώντας στο MEGA, ότι «η ενότητα είναι αυτό που θα μας πάει μπροστά. Είμαι από τα γεννοφάσκια μου στον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να υπάρχουν πολλοί σοβαρή λόγοι για την αποχώρησή μου. Δεν είμαστε εδώ για να φύγουμε».

«Να παραπεμφθεί ο Στέφανος Κασσελάκης στην Επιτροπή Δεοντολογίας»

Τόνισε πως πιστεύει ότι τα μέλη του κόμματος θα πρέπει να σέβονται το καταστατικό. «Από τη στιγμή που δεν συμβαίνει πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πιστεύω πως υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να παραπεμφθεί ο κ. Κασσελάκης στην Επιτροπή», είπε.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου σχολίασε τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη, όπως μεγάλα έργα που έχουν σταματήσει, τα νοσοκομεία, και τα σχολεία, ενώ τόνισε πως επί ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είχαν δρομολογηθεί και υπήρχαν χρηματοδοτήσεις που ήταν εξέλιξη και σταμάτησαν όλα από το 2019.

Ερωτηθείσα επίσης η Κατερίνα Νοτοπούλου για τα εάν οι πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ευνοούν την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «νομίζω πως η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο πολιτικό σκηνικό είναι αναγκαία και απαραίτητη με τρόπο που εκείνος επιλέγει».

Δείτε όσα ανέφερε στο MEGA:

Related posts

Μάχες χαρακωμάτων για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

admin

17,83% Στόχος ο Ιούνιος

admin

«Η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ δεν έχει ταβάνι»

admin

Άξια η εργολαβία του κ. Βορίδη να κρατά τα ακροδεξιά μπόσικα, σχολιάζουν πηγές ΣΥΡΙΖΑ

admin

Κασσελάκης: Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα – Στόχος μου να αλλάξω τη χώρα

admin

Ψάχνει δρόμο για τη… νέα Κεντροαριστερά

admin

Τους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων υποδέχεται τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης

admin

ΣΥΡΙΖΑ: «Πόλεμος» μετά την αποχώρηση Κούλογλου – Να παραδώσει την έδρα λέει η Κουμουνδούρου

admin

Σπαρτιάτες: Κόντρα για τον έλεγχο του κόμματος και του ταμείου

admin