Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τον ΒΟΑΚ

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης με αφορμή όσα είπε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον ΒΟΑΚ, μετά το τραγικό δυστύχημα που επέφερε τον θανάσιμο τραυματισμό τριών νεαρών, με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά σε σκληρό τόνο χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «τοξικό».

Ο Παύλος Μαρινάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΣΚΑΪ», τόνισε για τον Στέφανο Κασσελάκη πως «η διάσταση της χυδαιότητας είναι κάτι το οποίο πραγματικά, επειδή μιλήσατε για τον δρόμο αυτό, προσπάθησε να κάνει πολιτική πάλι σε μία λογική τυμβωρυχίας. Δεν είχα σκοπό να αναφερθώ, τόση ώρα, όπως είδατε, δεν αναφέρθηκα στην αντιπολίτευση, αλλά επειδή μιλήσατε για τον κ. Κασσελάκη και τον ΒΟΑΚ, προσπάθησε να συνδέσει μια τραγική είδηση, που είναι ο θάνατος νέων ανθρώπων, νέων παιδιών και να την εργαλειοποιήσει με την παρουσία πολιτικών προσώπων σε μία εκδήλωση, κάτι το οποίο δεν έχει προηγούμενο».

«Ανεπαρκείς, αδιόρθωτοι, αλαζόνες», λέει η αξιωματική αντιπολίτευση για την κυβέρνηση

Συνέχισε λέγοντας πως «αν το ψάξει κανείς μεταπολιτευτικά, τέτοια τοποθέτηση πολιτικού ούτε από τα ακραία κόμματα δεν είχαμε. Αγνοεί, μάλιστα, επειδή έβαλε και το όνομα του πρωθυπουργού, ότι δεν ήταν καν ο πρωθυπουργός σε αυτή την εκδήλωση, μετά τον γάμο. Άρα, έτσι αντιπολίτευση και πολιτική, ακόμα και στις πλάτες συγγενών νεκρών, ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, δεν κάνεις».

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί του τοξικού Π. Μαρινάκη

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισήμανε πως «αντί να απολογείται για την καρμανιόλα που λέγεται ΒΟΑΚ και να ζητά συγγνώμη για τα θύματα, ο τοξικός κυβερνητικός εκπρόσωπος τόλμησε να ξεστομίσει απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, επειδή έπραξε το αυτονόητο: να ασκήσει κριτική για τα όσα δεν έχει κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη ως προς το έργο και να ενημερωθεί από τους συγγενείς των θυμάτων για το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στα Χανιά την περασμένη βδομάδα».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέχισε λέγοντας πως «όπως επίσης και για τους εκβιασμούς που δέχονται ώστε να μην αναζητήσουν τις ευθύνες για το τραγικό συμβάν. Κι όλα αυτά από τον κ. Μαρινάκη, που παριστάνει τον θεματοφύλακα της δημοκρατίας…».

Ακόμη, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρόσθεσε πως «είναι θλιβερό να ακούει κανείς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μιλά για τις… προσπάθειες της κυβέρνησης για τη βελτίωση του ΕΣΥ, όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να καταρρέουν οι ίδιοι οι γιατροί που εργάζονται σε αυτό ή όταν, μόλις χθες, κατέρρευσε τμήμα της οροφής στο Νοσοκομείο της Λάρισας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ασθενή. Και βεβαίως, όταν έχουν γίνει στάχτη 105.000 στρέμματα στην Αττική, αποτελεί πρόκληση στην κοινή λογική ο κ. Μαρινάκης να επικαλείται τα πόσα drones αγόρασε η κυβέρνηση για την πρόληψη των πυρκαγιών. Ανεπαρκείς, αδιόρθωτοι, αλαζόνες».

Related posts

Συνεδρίασε το πρώτο υπουργικό της υπηρεσιακής κυβέρνησης Σαρμά

admin

Η Ντόρα Μπακογιάννη προσφέρει σοκολατάκια και αυτοτρολάρεται στο Tik Tok

admin

Το Κορδελιό άναψε φωτιές στην Τουρκία

admin

Οι διαφορές εξεταστικής και προανακριτικής επιτροπής

admin

ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ

admin

City Hub Events Αλεξανδρούπολη – Καιρίδης: Θέλουμε τη νόμιμη λελογισμένη μετανάστευση με όρους και κανόνες

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Κρίσιμη πολιτική μάχη οι ευρωεκλογές»

admin

Έμμεση απάντηση Τσακαλώτου σε Κασσελάκη μέσω… βραβείου Νόμπελ

admin

«Η πιο όμορφη θάλασσα…» – Με πρωταγωνιστή τον Τσίπρα ο απολογισμός του Κασσελάκη

admin