Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια προεκλογική μέρα με τον Κασσελάκη

Σέλφι, αγκαλιές με σκυλιά και παιδιά, χειραψίες και «εισβολές» σε καταστήματα περιελάμβανε η διήμερη περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στην Πελοπόννησο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με πυξίδα τον αυθορμητισμό και όχι το πρόγραμμα, βρέθηκε σε Τρίπολη, Κερασίτσα, Σπάρτη, Καλαμάτα, Πύργο και Αμαλιάδα μία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, με στόχο την αύξηση των ποσοστών του κόμματος και την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης.

Προς το τέλος της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη τρεις νέοι πραγματοποίησαν παρέμβαση με πλακάτ, όπου αναγραφόταν το viral σύνθημα των τελευταίων ημερών «All eyes on Rafa». Μάλιστα, ο πρόεδρος τους προσκάλεσε στο βήμα, κάνοντας αναφορά σε όσα ο ίδιος βίωσε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Παλαιστίνη (Καλαμάτα)

Με το κλίμα στις περιοχές που επισκέφθηκε να είναι ιδιαίτερα θερμό – παρά τη… δεξιά παράδοση κάποιων εξ αυτών – ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άκουσε τους προβληματισμούς των πολιτών, επιθεώρησε εκ του σύνεγγυς την τιμή της φέτας, κέρασε λουκούμια, κεράστηκε γαύρο και ποτά και έβγαλε αμέτρητες φωτογραφίες με τους παρευρισκομένους, που έκαναν «σφήνες» για να τον προσεγγίσουν.

Πέρα από τον Στέφανο Κασσελάκη, τα βλέμματα αλλά και το ενδιαφέρον των πολιτών τράβηξε και ο σύζυγός του Τάιλερ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας στην Πελοπόννησο, πολλοί ήταν αυτοί που τον σταματούσαν για να ευχηθούν «καλή επιτυχία» αλλά και να βγάλουν μαζί του μια selfie. (Πύργος)

Το γκελ του Στέφανου Κασσελάκη, ιδίως στις νεότερες ηλικίες, εκφράστηκε γλαφυρά από έναν εκ των ακροατών του στον Πύργο, ο οποίος αναφώνησε: «Τέτοια διασημότητα ούτε ο Ωνάσης!». Μένει να φανεί αν τα αποτελέσματα της επερχόμενης κάλπης θα τον δικαιώσουν.

Μέχρι πρόσφατα είχαμε συνηθίσει τους πολιτικούς αρχηγούς να διαγκωνίζονται για φωτογραφίες με μικρά παιδιά στην αγκαλιά τους. Ο Στέφανος Κασσελάκης στις – ευρύτερα – αντισυμβατικές περιοδείες του φαίνεται πως σπάει και αυτό το στερεότυπο, με τους πολίτες να παραδίδουν στα χέρια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τα σκυλιά τους για ένα αναμνηστικό ενσταντανέ (Σπάρτη)

 

Related posts

«Κληρώνουν» εξελίξεις δύο αποφάσεις σε Αρειο Πάγο και ΑΔΑΕ

admin

ΠΑΣΟΚ: Ο γιος του Ούλοφ Πάλμε ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο κόμμα για τις επερχόμενες εκλογές

admin

Τι έχει κάνει η Ευρώπη για όλους εμάς;

admin

Νέος κύκλος αναταράξεων στον ΣΥΡΙΖΑ με τις αλλαγές σε πρόσωπα και καταστατικό

admin

Κασσελάκης: Πιστεύω απόλυτα την Αχτσιόγλου – Θα είμαι ασπίδα προστασίας

admin

Οικονόμου σε Ζαχάροβα: Η αντίθεσή μας με τη ρωσική εισβολή είναι αδιαπραγμάτευτη

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Οι διήμερες χαρακιές στην ανανεωτική Αριστερά που έγραψαν τη διάσπαση

admin

Ο Ερντογάν δεν θέλει μεσολαβητές

admin

Τέμπη: Συλλυπητήριο τηλεφώνημα Τσαβούσογλου στον Δένδια για την τραγωδία

admin