Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μειοψηφική συμμετοχή στην Odyssey Consultants απέκτησε η Deca Investments

Μειοψηφική συμμετοχή στην εταιρεία Odyssey Consultants Limited απέκτησε η DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ, αποκλειστικός διαχειριστής του Diorama Investments II RAIF, S.C.A.

Όπως ανακοινώθηκε, οι ιδρυτές της Odyssey Consultants Limited, Ελευθέριος Αντωνιάδης και Χρίστος Ονουφρίου θα διατηρήσουν πλειοψηφική συμμετοχή και θα συνεχίσουν να διοικούν την εταιρεία.

H Odyssey παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα ασφάλειας πληροφοριών και διαχείρισης κινδύνου, σε οργανισμούς ανεξαρτήτως μεγέθους, πολυπλοκότητας και τομέα δραστηριότητας. Η εταιρεία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, έχοντας στο επίκεντρο της, την εσωτερικά αναπτυγμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα λογισμικού ClearSkies. Έχει ήδη εδραιώσει μια ισχυρή θέση στην κυπριακή και ελληνική αγορά εξυπηρετώντας συστημικούς οργανισμούς σε όλους το τομείς της οικονομίας, ενώ στοχεύει στην επέκταση της σε άλλες χώρες. Πέρα από τις κύριες αγορές της Κύπρου και της Ελλάδας, από το 2021 η Odyssey διατηρεί γραφεία στην Σαουδική Αραβία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η συνεργασία στοχεύει στη σημαντική ανάπτυξη της Odyssey μέσω της επέκτασης των εργασιών της τόσο στις υφιστάμενες αλλά και σε νέες αγορές, γεγονός που συνάδει απόλυτα με τη στρατηγική του Diorama II, να πραγματοποιεί επενδύσεις σε κερδοφόρες, δυναμικές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις αλλά και της Odyssey, για συνέχιση της καινοτόμου πορείας και εδραίωσής της στην παγκόσμια αγορά».

To Diorama Investments II RAIF S.C.A. δημιουργήθηκε στο Λουξεμβούργο τον Απρίλιο του 2022 με σκοπό την αγορά πλειοψηφικών ή μεγάλων μειοψηφικών πακέτων μετοχών ελληνικών εταιριών μεσαίου μεγέθους. Οι επενδυτές είναι Διεθνή Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Κρατικά Επενδυτικά Ταμεία, ελληνικοί και διεθνείς θεσμικοί επενδυτές και διακεκριμένοι Έλληνες επιχειρηματίες. Η διοίκησή του ασκείται από την DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ η οποία αδειοδοτήθηκε και ελέγχεται από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Related posts

Πιστοληπτική αξιολόγηση ΒΒΒ από Icap για την Β&F Ενδυμάτων

admin

NP Ασφαλιστική: Πρόσθετο bonus στους συνεργάτες που ξεπέρασαν τους στόχους

admin

Παραγωγική μονάδα στις ΗΠΑ εξετάζει η Cenergy

admin

H Gulf Air γιορτάζει τα 40 χρόνια πτήσεων στην Αθήνα

admin

Νέα εμπλοκή στη διάσωση της Starbucks της οικογένειας Μαρινόπουλου

admin

ΟΛΠ: Αναβάθμιση της κατασκήνωσης «Αγίου Γεωργίου»

admin

Cosmote Chronos: Πώς τεχνητή νοημοσύνη και 5G «ζωντανεύουν» την ιστορία

admin

Μυτιληναίος στο CNBC: Τιμωρητική η Ευρώπη απέναντι στις ενεργοβόρες βιομηχανίες

admin

ΔΣ ΓΕΚΕ: Εύλογο το αντάλλαγμα στη δημόσια πρόταση

admin