Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Το δώρο αξίας 300 εκατ. και η αλλαγή στην εμφάνισή του

Ο ιδρυτής της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, φαίνεται, ότι έπρεπε να φτάσει τα 40 του χρόνια για να «απελευθερωθεί». Τους τελευταίους μήνες, αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικότητάς του, που μέχρι τώρα, ήταν λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό.


Πράγματι, ο τρόπος με τον οποίο ο δισεκατομμυριούχος αλληλεπιδρά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αλλάξει αισθητά. Πλέον, δεν διστάζει να δημοσιεύσει περισσότερες χιουμοριστικές φωτογραφίες και βίντεο. Αυτή η προσέγγιση δημιουργεί μια πιο αυθεντική σύνδεση με το κοινό του και αποκαλύπτει μια πιο ανθρώπινη και προσιτή πλευρά του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.





Στο μεταξύ, και η αλλαγή στο στυλ του, είναι προφανής. Φοράει πιο μοντέρνα και στιλάτα ρούχα επιλέγοντας μάλιστα, να τα συνδυάσει με εντυπωσιακά αξεσουάρ, όπως αλυσίδες. Αυτή η αλλαγή αποτελεί μια φρέσκια ανανέωση για τον CEO της Meta, ο οποίος παραμένει γνωστός για την απλότητα και τη λιτότητα στην εμφάνισή του. Εκτός από την εξωτερική του εμφάνιση, ο Ζάκερμπεργκ δίνει μεγάλη έμφαση και στην φυσική του κατάσταση καθώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τις προπονήσεις του στο γυμναστήριο.


Παρόλο που, ο Ζάκερμπεργκ είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, οι κόρες του είχαν την εντύπωση ότι είναι κτηνοτρόφος, καθώς εκτρέφει βοοειδή στο Ranch Ko’olau στη Χαβάη, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του. Η απόφασή του να εκτρέφει βοοειδή στο ράντσο του προκάλεσε συζητήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με τις επιπτώσεις αυτής της δραστηριότητας στο περιβάλλον και τη βιομηχανία κρέατος γενικότερα.





Ο διάσημος επιχειρηματίας έχει δείξει προτίμηση σε πολυτελή αγαθά, όπως το πρόσφατο δώρο για τα γενέθλιά του, ένα σούπερ γιοτ αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων. Το υπερπολυτελές σκάφος, «Launchpad», του Ρώσου δισεκατομμυριούχου ολιγάρχη Βλαντιμίρ Ποτάνιν πέρασε πριν από λίγες εβδομάδες, στα χέρια του Ζάκερμπεργκ.


Σύμφωνα με το BusinessInsider, το «Launchpad», μήκους 118 μέτρων έφτασε στον Παναμά τη Δευτέρα, πηγαίνοντας εκεί από το Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα, όπου βρισκόταν αγκυροβολημένο από τότε που έκανε το παρθενικό του ταξίδι στον Ατλαντικό τον Μάρτιο. Αυτή η πολυτελής επένδυση έχει προκαλέσει αντιδράσεις από διάφορους, συμπεριλαμβανομένου και του Έλον Μασκ, ο οποίος δεν δίστασε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη αγορά.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.--.gr

Related posts

Επίδομα παιδιού: Πότε κλείνει η πλατφόρμα

admin

Ελληνικό: Η επένδυση προχωράει ταχύτατα – Νέα συνεργασία Lamda Development με TEMES

admin

Μείωση ενοικίων: Αφορολόγητες και ακατάσχετες οι αποζημιώσεις

admin

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Πρόστιμα σχεδόν €50.000 και προσωρινό λουκέτο σε 78 επιχειρήσεις

admin

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση εισφορών έως €290,4 ετησίως από 1/1/2024

admin

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ελεγχόμενες ρευστοποιήσεις μετά τα ισραηλινά αντίποινα

admin

«Καίει» η βενζίνη – Κοντά στα 2 ευρώ η τιμή της στην Αττική – Πόσο κοστίζει στα νησιά

admin

Πρόγραμμα Σπίτι μου: Ξεπέρασαν τις 18.000 οι αιτήσεις νέων για χαμηλότοκα στεγαστικά

admin

Εθνική Τράπεζα: Οργανικά κέρδη μετά φόρων 855 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο 2023

admin