Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μέτρα στήριξης για τους πυρόπληκτους από την Εθνική

Η Εθνική Τράπεζα αντιλαμβανόμενη ότι οι συνέπειες των πρόσφατων πυρκαγιών είναι βαρύτατες και επηρεάζουν κατοίκους, επιχειρήσεις και εργαζόμενους σε αυτές, στηρίζει ενεργά τους ιδιώτες πελάτες και τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από αυτές, ανακοινώνοντας άμεσα μέτρα.

Ειδικότερα, η Εθνική Τράπεζα θα προσφέρει βοήθεια και στήριξη στους πληγέντες δανειολήπτες, με εξατομικευμένες λύσεις, ανάλογα με τις ειδικότερες ανάγκες κάθε ιδιώτη πελάτη της, αλλά και κάθε επιχείρησης που επλήγη από τις πυρκαγιές.

Τα εξατομικευμένα μέτρα αφορούν ευρύτερα σε διευκολύνσεις και διαμορφώνονται μετά από επικοινωνία με τους δανειολήπτες και σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Συμπεριλαμβάνουν μέτρα όπως η αναστολή πληρωμών για ενήμερους δανειολήπτες, παροχή ρευστότητας για επιχειρήσεις, δυνατότητα μετατροπής κυμαινόμενου σε σταθερό επιτόκιο και προγράμματα διευθέτησης οφειλών για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες μονιμότερου χαρακτήρα.

Για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της τράπεζας, δημιουργήθηκε αποκλειστική γραμμή επικοινωνίας για την παροχή ενημέρωσης και την υποβολή αιτημάτων. Η τηλεφωνική γραμμή 2104859222, είναι ενεργή και λειτουργεί από τις 9πμ έως τις 5μμ τις εργάσιμες ημέρες. Παράλληλα, τα στελέχη των καταστημάτων της τράπεζας και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι των επιχειρήσεων, είναι από την πρώτη στιγμή και παραμένουν δίπλα στους πληγέντες προκειμένου να παράσχουν κάθε δυνατή συνδρομή και υποστήριξη.

Η Εθνική Τράπεζα, συναισθανόμενη το ρόλο και την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στις προκλήσεις και τα προβλήματα που αφορούν τη χώρα, είναι παρούσα, όπως πάντα, σε πρωτοβουλίες και δράσεις οι οποίες σταθερά στηρίζουν την οικονομία και την ελληνική κοινωνία, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Related posts

Τα Coffee Berry χορηγός σε καμπάνια για την αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη

admin

Rebranding και επεκτατικά σχέδια για την Συνεταιριστική Ασφαλιστική

admin

Mε 514 ακίνητα ξεκινά η εταιρεία real estate του ΕΦΚΑ

admin

Μυτιληναίος-Vernova: Σύμβαση 1 δισ. στερλινών στη Βρετανία για υποθαλάσσια διασύνδεση

admin

Επιπλέον 1,6% της «Ελληνικής» απέκτησε η Eurobank

admin

Νέα υπηρεσία στο Skroutz, απευθείας πωλήσεις από τους χρήστες

admin

Άκτωρ: Θα τηρηθούν όλα τα χρονοδιαγράμματα για τα έργα στη Ρουμανία

admin

Αεροσκάφη της Aegean σε πτήση με μαχητικά και μεταγωγικά της Πολεμικής Αεροπορίας

admin

Κλωστοϋφαντουργoί: Καίριο πλήγμα για τον κλάδο στη Θεσσαλία

admin