Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αθηνά Λινού έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη – Τι απαντά ο βουλευτής Χανίων

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα της Αθηνάς Λινού με τον Παύλο Πολάκη, την ώρα που η ηρεμία στον ΣΥΡΙΖΑ έχει διαταραχθεί εδώ και μέρες. Η Αθηνά Λινού, έστειλε εξώδικο στον διαγραφέντα από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτή Χανίων, το οποίο μάλιστα δημοσίευσε σε ανάρτησή της.

Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες του Παύλου Πολάκη για το Ινστιτούτο «Prolepsis», του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η κυρία Λινού. Μάλιστα, η τελευταία είχε ανακοινώσει μέσω του in, πως πρόκειται να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του Παύλου Πολάκη.

Το εξώδικο

«Τόσο ο επιστημονικός και δημόσιος βίος μου, όσο και η δράση της AMKE Prolepsis υπήρξαν διαχρονικά και είναι απολύτως διαφανείς επί δεκαετίες», αναφέρει η κυρία Λινού στο εξώδικο.

«Κατέβαλα προσπάθεια με την τελευταία τηλεφωνική κλήση μου να σας συγκρατήσω από τον κατήφορο τον οποίο επιλέξατε, προς αποτροπή περαιτέρω εκτράχυνσης του δημοσίου λόγου. Δεν το δεχθήκατε. Αντ’ αυτού, επιδοθήκατε και πάλι σε ύβρεις και συκοφαντίες», προσθέτει και συμπληρώνει ότι οι «επανειλημμένες υβριστικές, ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις σας συνιστούν αξιόποινες πράξεις και αστικές αδικοπραξίες σε βάρος μου».

Η κ. Λινού καλεί  τον Παύλο Πολάκη να ανακαλέσει και να απαλείψει από το διαδίκτυο όλες τις σχετικές αναφορές, «εντός τριών εργάσιμων ημερών». Δηλώνει δε ότι στην αντίθετη περίπτωση, «θα προσφύγω ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε κάθε χώρα του εξωτερικού».

Δείτε την ανάρτηση

Πολάκης: Δεν κάνω βήμα πίσω

Ταχύτατη ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος με ανάρτησή του απαντά «δεν κάνω βήμα πίσω».

«Μετα την απειλη για μήνυση, μετα το τηλεφωνο που της απαντησα οπως της άξιζε, να και το ΕΞΩΔΙΚΟ απο την κυρια Λινού!! Εχω τρομοκρατηθεί», αναφέρει ειρωνικά ο κ. Πολάκης και συνεχίζει:

«Κυρια Λινού:

1) Δεν παιρνω λεξη πισω απο οσα στοιχεια ανεβασα και απο όσες αναρτησεις εκανα!

2) Αυτος που πρεπει να απολογηθει ειστε εσεις και η εταιρεια σας, που συναπτει προγραμματικες που κρυβουν απευθειας αναθεση, που δινετε 320.000 ευρω σε θυγατρικη εταιρεια κετερινγκ με μηδενικους τζιρους και που μπαινει μετα σε εκκαθαριση, που πληρωνεστε χωρις ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ απο τον επιτροπο, που δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ τα στοιχεια των σχολειων και των παιδιων που δωσατε το δεκατιανο κλπ κλπ.

Αν ειχαμε εισαγγελεις σε αυτη τη χωρα θα σας ειχαν καλεσει ηδη!

Περιμενω τη συνεδριαση του Περιφερειακου Συμβουλιου Στερεας Ελλαδας την επομενη βδομαδα και μετα θα κανω εγω αυτο που πρεπει ..

ΥΓ1:Καλα κυριε διευθυντα του γραφειου του προεδρου.Ακομα να βγάλεις συμπερασμα με τις σελιδες που σου εστειλε η κυρια Λινου;;;

Οταν ησουν στον Τομεα Διαφανειας μαζι μου ,ήσουν πολυ γρηγορος.Τωρα τι εγινε; Σκοτεινιασε η κριση σου;;

ΥΓ2: Για τις πολιτικές κρισεις που εκφερετε μεσα στο εξωδικο σας κυρια Λινου θεωρω πως ειναι ΑΝΑΞΙΕΣ να απαντηθουν.Του καθενός μας η διαδρομη και η παρουσια ,παλαιοτερη και προσφατη ειναι γνωστη!»

Δείτε την ανάρτηση Πολάκη

Related posts

Δεν θέλουμε ένα ευρωψηφοδέλτιο με lifestyle προσωπικότητες, λέει ο Χαρίτσης

admin

Ελληνική άσκηση στο Ανατολικό Αιγαίο – Έντονη τουρκική αντίδραση

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Να ακυρωθεί η εκδικητική απόφαση Μενδώνη για την έξωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

admin

Ο Κασσελάκης πέρασε για ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή της ΝΔ

admin

Σωκράτης Φάμελλος για φωτιές και πυρόπληκτους: Πρότεινε άμεσες δράσεις σε τρεις άξονες

admin

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Η επόμενη μέρα στα ελληνοτουρκικά

admin

Η Eλλάδα στην ευρωπαϊκή αντιπυραυλική ομπρέλα

admin

Χάρης Δούκας: Να δώσουμε το λόγο στη βάση του ΠΑΣΟΚ – Και ο δήμαρχος ζητάει εκλογές

admin

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

admin