Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές: Με Αλέξη Τσίπρα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα

Όλα έτοιμα για τη σημερινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την ομιλία του Στεφάνου Κασσελάκη στην πλατεία Συντάγματος.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στο MEGA, έκανε γνωστό πως στη συγκέντρωση θα δώσει το «παρών» και ο Αλέξης Τσίπρας. «Δεν νοείται κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Εφικτός ο στόχος για 20% » το βράδυ των ευρωεκλογών

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε ότι «είναι απόλυτα εφικτός στόχος, το ποσοστό του κόμματος να έχει μπροστά το 2 αν ο κόσμος θέλει να πάψει η αλαζονεία του 41%». Σκιαγραφώντας την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών δεσμεύτηκε ο πολιτικός χώρος που εκπροσωπεί «να γίνει ένας πλατύς χώρος» που θα βάλει «τέλος στην επετηρίδα» και θα φέρει «αξιοκρατία».

Κάνοντας μια πρόβλεψη για το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας το τοποθέτησε «κάτω από τις ευρωεκλογές του 2019» και είπε πως δεν είναι σημασία αν θα έχει μπροστά το 2 ή το 3 αφού «θα είναι εμφανής η πτώση των ποσοστών της, σε σχέση με τις εθνικές εκλογές».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να ανοίξει η πλατφόρμα και όλοι πολιτικοί αρχηγοί να «καταθέσουν όλοι μαζί τα πόθεν έσχες τους» και εξέφρασε το παράπονο πως «όλα τα κόμματα είναι στραμμένα εναντίον μου (…), ακόμα και τα προοδευτικά, γιατί είμαι ο μόνος που χαλάει την πιάτσα (…)».

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ακόμα πως «θέλουμε ένα κράτος δικαίου, ένα κοινωνικό κράτος, ένα κράτος πρόνοιας, ένα κράτος με στιβαρή άμυνα (…)».

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ – Νοτοπούλου: Η Γεροβασίλη μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα

admin

Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι με την Πρωτομαγιά, ενώ ο Τσίπρας με την Πρωταπριλιά

admin

Συνέχεια σε αναφορά και έρευνα υποκλοπών στο BBC

admin

ΠΑΣΟΚ: Στην Κεντρική Επιτροπή το τελικό «ξεκαθάρισμα» – Τι είπε ο Ανδρουλάκης για τις διαγραφές

admin

Μητσοτάκης: Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο θα γίνει νέο τοπόσημο της πόλης

admin

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

admin

Δοκίμασαν πύραυλο αέρος αέρος οι Τούρκοι – Νέες υπερπτήσεις

admin

Το ξεχωριστό μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Σταμάτης στην ορκωμοσία της νέας Βουλής

admin

Αντίστροφη μέτρηση για τα… χακί

admin