Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενισχύει την παρουσία της στην Ιταλία η D-Marin με την Porto Mirabello

Η D-Marin, γνωστή για τις premium μαρίνες της, ανακοινώνει την απόκτηση της μαρίνας superyacht Porto Mirabello, που βρίσκεται στον κόλπο La Spezia της Ιταλίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin, Oliver Dörschuck, δήλωσε:

«Η Porto Mirabello αποτελεί σημαντική προσθήκη για εμάς. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και η στρατηγική της τοποθεσία ενισχύουν τη γκάμα μας στη Μεσόγειο, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες σε μια από τις πιο εντυπωσιακές παράκτιες περιοχές της Ιταλίας».

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η μαρίνα Porto Mirabello, που δημιουργήθηκε το 2010, εξυπηρετεί τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά superyacht παγκοσμίως, με μήκος έως 140 μέτρα. Διαθέτει 407 θέσεις ελλιμενισμού και προσφέρει πολυτελείς παροχές, όπως ελικοδρόμιο, εκλεκτές επιλογές εστίασης και μπουτίκ. Η μαρίνα προσφέρει εντυπωσιακή θέα στη γύρω παράκτια περιοχή και εύκολη πρόσβαση στα αξιοθέατα της πόλης. Οι κορυφαίες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν πισίνα, spa, γυμναστήριο, υπηρεσίες concierge και ναυπηγείο εξοπλισμένο με γερανό 160 τόνων για εργασίες συντήρησης και επισκευών. Η ποιότητα των νερών και οι βιώσιμες πρακτικές της μαρίνας έχουν αναγνωριστεί με τη βράβευση της Γαλάζιας Σημαίας, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή της στην εξαιρετική εξυπηρέτηση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η D-Marin, μέσω της απόκτησης της μαρίνας Porto Mirabello, ενισχύει τη θέση της στη Μεσόγειο, προσφέροντας εξαιρετικές εμπειρίες yachting. Με την καμπάνια “Happy Berth Days”, παρέχει δωρεάν ημέρες ελλιμενισμού στις διάφορες τοποθεσίες της, ενθαρρύνοντας τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας να εξερευνήσουν νέες μαρίνες στους αγαπημένους τους προορισμούς. Επιπλέον, η D-Marin σχεδιάζει σημαντικές βελτιώσεις στη μαρίνα Porto Mirabello και θα υιοθετήσει μια πελατοκεντρική προσέγγιση, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Μάθετε περισσότερα για την D-Marin εδώ.

Related posts

Τα εκπαιδευτήρια Δούκα κατέκτησαν τρία βραβεία στα Education Leaders Awards

admin

Open day για προσλήψεις σε τέσσερις ελληνικές πόλεις από την Emirates

admin

Αυξήσεις και παροχές 6,7 εκατ. ευρώ για όλους τους εργαζομένους της Lidl Ελλάς

admin

Attica Group: Στο 91,22% το ποσοστό της STRIX Holdings

admin

ΕΒΕΑ: Τι επενδυτικά πλάνα έχουν οι επιχειρήσεις-μέλη

admin

Νέες τιμές για τις κρουαζιέρες της Celestyal σε Αιγαίο και Μεσόγειο

admin

Δέκα στάσεις λεωφορείου με αντισηπτικό στην Αθήνα από τη Eurolife FFH

admin

Στον Πόρο η έκτη περιβαλλοντική απόΔραση του ομίλου Attica

admin

«Μηχανικοί στην Πράξη» της Mytilineos

admin