Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δικαστικό «ντου» σε ξενοδοχείο της FTI στην Κέρκυρα, έπονται Ρόδος και Κως

Δικαστικοί επιμελητές μαζί με «ισχυρή αστυνομική δύναμη», μπήκαν σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα και αφαίρεσαν ανεξόφλητα εμπορεύματα, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της δικηγορικής εταιρείας «Ν. Αγαπηνός και Συνεργάτες». Η διαδικασία σύμφωνα με την ανακοίνωση θα συνεχιστεί και στα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η FTI στη Ρόδο και την Κω.

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι πρόκειται για ακέφαλες επιχειρήσεις και σύμφωνα με τον ελληνικό αστικό κώδικα, η συνέχιση της δραστηριότητας τους, από άλλη εταιρεία προϋποθέτει άμεση κάλυψη υποχρεώσεων και οφειλών.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

Σε συνέχεια της εκδοθείσας προσωρινής διαταγής από το Πρωτοδικείο Αθηνών κατά της εταιρίας «MEETING POINT HOTEL MANAGEMENT HELLAS A.E» που ανήκει στον Όμιλο FTI GROUP που πρόσφατα γνωστοποιήθηκε ότι περιήλθε σε καθεστώς αφερεγγυότητας, η εντολέαw εταιρία μας ΚΡΕΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ξεκίνησε σήμερα 10-06-2024 την υλοποίηση του διατακτικού της προσωρινής διαταγής: Συγκεκριμένα δικαστικοί επιμελητές με ισχυρή αστυνομική δύναμη εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που χειρίζεται η οφειλέτιδα εταιρία, συμφερόντων της γνωστής οικογενείας ΡΙΖΟΥ στο νησί της Κέρκυρας αφαιρώντας ποσότητες κρεάτων από αυτές που πωλήθηκαν από την εταιρία μας και δεν εξοφλήθηκαν. Η διαδικασία θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η εταιρία στη Ρόδο και στην Κω.

Σημειώνεται ότι [πρόκειται για ακέφαλες επιχειρήσεις και σύμφωνα με τον ελληνικό Αστικό Κώδικα η συνέχιση της δραστηριότητάς τους από οποιαδήποτε άλλη εταιρία προϋποθέτει την κάλυψη όλων των υποχρεώσεων και οφειλών στο παρόν χρονικό σημείο.

Related posts

Σεπτέμβριο «κληρώνει» για τον πλειοδότη της ΔΕΠΑ Υποδομών

admin

Επ. Ανταγωνισμού: Πράσινο φως στην εξαγορά αιολικών πάρκων από τη Motor Oil

admin

ΕΛΓΕΚΑ: Εγκρίθηκε από ΕΚ το αίτημα εξαγοράς του συνόλου των μετοχών από τον Αλ. Κατσιώτη

admin

Quest: Διερευνητικές επαφές για στρατηγικό επενδυτή στην Cardilnk

admin

Νέα εξαγορά φαρμάκου από τη Lavipharm

admin

Alpha Bank: Επιτυχής έκδοση ομολόγου senior preferred €450 εκατ.

admin

Μερίσματα 143,5 εκατ. ευρώ από την Παπαστράτος προς την PMI

admin

Παγκρήτια Τράπεζα: Σε μία εφαρμογή εταιρικός και προσωπικός λογαριασμός

admin

Folli Follie: Με βούλευμα απελευθερώνονται τα ακίνητα

admin