Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δίκη Folli Follie: Οι καταδίκες για Δημήτρη, Τζώρτζη και Καίτη Κουτσολιούτσου

Ένοχος για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, χειραγώγηση της αγοράς, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική πράξη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, και κατάχρηση προνομιακής πληροφορίας κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο επικεφαλής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος. Ο ίδιος κηρύχθηκε αθώος για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Η Καίτη Κουτσολιούτσου κηρύχθηκε αθώα για την ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, αλλά ένοχη κατ’ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας για συνέργεια σε απάτη από κοινού, χειραγώγηση της αγοράς από κοινού, νομιμοποίηση εσόδων.

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος κηρύχθηκε αθώος για την κατηγορία της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και ηθικής αυτουργίας σε πλαστογραφία. Ωστόσο κρίθηκε ένοχος απάτης από κοινού, χειραγώγησης αγοράς από κοινού και νομιμοποίησης εσόδων.

Όλοι οι κατηγορούμενοι στη δίκη της Folli Follie κρίθηκαν αθώοι για το αδίκημα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν, απηλλάγησαν πλήρως οι: Εμμανουήλ Ζαχαρίου (μέλος του ΔΣ), Φραγκίσκος Γρατσώνης (οικονομικός διευθυντής), Γιώργος Αλαβάνος (επικεφαλής λογιστηρίου), Γιώργος Βαρθαλίτης (ορκωτός λογιστής), Χρυσούλα Τσακαλογιάννη και Κωνσταντίνος Στελλούδης.

Η Ειρήνη Νιώτη κρίθηκε ένοχη κατά μετατροπή της κατηγορίας για συνέργεια σε πλαστογραφία, συνέργεια σε απάτη από κοινού, συνέργεια σε χειραγώγηση της αγοράς καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων. Ο Ιωάννης Μπεγιέτης, ο οποίος καταζητείται, κηρύχθηκε ένοχος πλαστογραφίας από κοινού κατ’ εξακολούθηση, συνέργεια στην απάτη, συνέργεια στη χειραγώγηση και νομιμοποίηση εσόδων από κοινού.

Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου επί των ελαφρυντικών και των ποινών.

Related posts

Μειωμένα κέρδη για τη φετινή χρονιά περιμένει η Πλαστικά Κρήτης

admin

Διακρίθηκε στην αμερικανική αγορά προϊόν της ALMI Foods

admin

Εκδήλωση για τη φορολογική διακυβέρνηση με τη συμμετοχή της PwC Ελλάδας

admin

Στην εκπαίδευση των συνεργατών της επενδύει η Eurolife FFH

admin

Κορυφαία διάκριση απέσπασε η συνεργασία CQS-Public

admin

Kallas Inc.: Ψηφιακή αναβάθμιση με Data Communication και Microsoft Dynamics 365

admin

Μπαράζ ανατιμήσεων και ανατροπές μεριδίων στην αγορά αναψυκτικών

admin

Wolt: Ενημερωτική εκστρατεία για τις αρχές της ασφαλούς οδήγησης δικύκλων

admin

Μοτοδυναμική: Δωρεάν διάθεση μετοχών σε στελέχη

admin