Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανοιξε τις πύλες του το InterContinental στην Κρήτη

Άνοιξε τις πόρτες του στις 17 Ιουνίου ξενοδοχείο InterContinental στην Κρήτη και το δεύτερο του Ομίλου που λειτουργεί επί ελληνικού εδάφους.

Με στρατηγική τοποθεσία κατά μήκος της γραφικής ακτογραμμής του Αγίου Νικολάου, το InterContinental Crete αποτελεί κοινό εγχείρημα των IHG Hotels & Resorts, Hines και Henderson Park, και λειτουργεί υπό τη διαχείριση της Y&T Daskalantonakis Knossians Group.

Το InterContinental Crete βρίσκεται σε απόσταση μόλις μίας ώρας από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και αποτελεί το σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση του Αγίου Νικολάου αλλά και της ανατολικής Κρήτης. Το ξενοδοχείο διαθέτει 199 δωμάτια και σουίτες, πολλές από τις οποίες έχουν ιδιωτική πισίνα και connected χώρους, προσφέροντας μία πληθώρα επιλογών όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

“Το άνοιγμα του InterContinental Crete είναι το δεύτερο εγχείρημά μας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο. Η συνεργασία μας με την InterContinental Hotels & Resorts, έναν από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους διεθνώς, επισφραγίζει την δέσμευσή μας για την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της Κρήτης, ενός προορισμού με μεγάλη τουριστική παράδοση”, δήλωσε ο Paul Gomopoulos, Senior Managing Director και Επικεφαλής της Hines Greece.

Οι Τίνα & Γιάννης Δασκαλαντωνάκης ανέφεραν: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το InterContinental Crete στους διακεκριμένους επισκέπτες μας. Ως μέρος του χαρτοφυλακίου του Knossians Group, το ξενοδοχείο αυτό αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πολυτελείς και αξέχαστες εμπειρίες. Το InterContinental Crete όχι μόνο επεκτείνει το αποτύπωμά μας στην περιοχή, αλλά και ενσωματώνει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τη φυσική ομορφιά της Κρήτης. Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τους επισκέπτες σε έναν προορισμό όπου η φιλοξενία παγκόσμιας κλάσης συναντά τη διαχρονική γοητεία του νησιού”.

Related posts

Lamda Development: «Αλμα» 90% στα EBITDA με ρεκόρ σε εμπορικά και μαρίνες

admin

Σαράντης: Παραιτήθηκε από το ΔΣ η Ειρ. Νικηφοράκη, νέο μέλος η Alexandra Gren

admin

Energean: Έληξε η κατάληψη των εγκαταστάσεων του Πρίνου

admin

ΟΣΕ: Αποκατάσταση κυκλοφορίας στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο

admin

Μνημόνιο Συνεργασίας της Warply με την Mastercard

admin

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στην ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός

admin

Space Hellas: 5η τιμητική υποτροφία «Δημήτρης Μανωλόπουλος»

admin

Ρεύμα στη Γερμανία θα πουλά η ΔΕΗ, η συμφωνία με RWE

admin

Τράπεζες: Οι ζυμώσεις στον 5ο πόλο για την τελική συμφωνία μετόχων

admin