Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμετανόητος ο Πολάκης: «Ούτε προσέβαλα ούτε έβρισα» λέει και αφήνει αιχμές κατά της Λινού

Επιμένει να αρνείται ο Παύλος Πολάκης ότι προσέβαλε τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή παρά τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και την ομόθυμη καταδική του πολιτικού κόσμου.

Όπως είπε ο Παύλος Πολάκης -μιλώντας στον ραδιοφωνικά σταθμό Zarpa 89,6, επιτιθέμενος στην Αθηνά Λινού, «δεν μπορεί να βάζει τα κλάματα η κ. Λινού επειδή έκανα παρατήρηση σε μια συνεργάτιδα του Γεωργιάδη. Παρατήρηση, ούτε την προσέβαλα ούτε έβρισα. Δεν είχα καμία έκρηξη. Της είπα απλά γιατί στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου;».

Συνέχισε λέγοντας ότι «κατακεραυνώνουν το ύφος μου γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν ούτε για το ήθος μου ούτε για την ουσία των όσων λέω».

Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παρέπεμψε ο Παύλος Πολάκης ερωτηθείς σχετικά με το επόμενο βήμα μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Στην ψυχή παραμένω ΣΥΡΙΖΑ και στον κόσμο που εκφράζω» τόνισε.

«Ο λαός σε βάζει ή σε βγάζει από τη θέση του βουλευτή»

Υπογράμμισε πως «ο λαός είναι αυτός που απαντάει στο τέλος και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο λαός σε βάζει ή σε βγάζει από τη θέση του βουλευτή και τα μέλη του κόμματος είναι αυτά που σε βάζουν ή σε διαγράφουν από το κόμμα» τόνισε, κάνοντας λόγο για ένα κύμα τεράστιας συμπαράστασης προς το πρόσωπό του που εκφράζεται ήδη στα κοινωνικά δίκτυα.

Όσο για την αφορμή της διαγραφής του τόνισε πως «δεν μπορεί την ώρα που ένας βουλευτής ενός κόμματος κάνει μια τεράστια αποκάλυψη για ένα σκάνδαλο για το κέντρο υγείας Φιλιατρών του οποίου η ενεργειακή αναβάθμιση θα φτάσει το 1,75 εκατ. ευρώ δεν μπορεί να βάζει τα κλάματα η κ. Λινού επειδή έκανα παρατήρηση σε μια συνεργάτιδα του Γεωργιάδη. Παρατήρηση, ούτε την προσέβαλα ούτε έβρισα. Δεν είχα καμία έκρηξη. Της είπα απλά γιατί στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου;», υποστήριξε.

«Η ΝΔ έχει ενοχληθεί πάρα πολύ από τις αποκαλύψεις που από το 2019»

Σύμφωνα με τον ίδιο, «συντεταγμένη λειτουργία των κομμάτων είναι να χτυπάμε στην ίδια μεριά, όχι οι υποκριτικές ευαισθησίες».

Ο Παύλος Πολάκης σημείωσε πως «η ΝΔ έχει ενοχληθεί πάρα πολύ από τις αποκαλύψεις που από το 2019 μέχρι σήμερα κάνω ανελλιπώς. Για παράδειγμα σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία δεν μπορώ να συμμετάσχω.

Μάλιστα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής επιφυλάχθηκε να προχωρήσει σε σχετική τοποθέτηση στο περιστύλιο της βουλής.

Related posts

Η Γεροβασίλη υποδέχεται τον Κασσελάκη στα μέρη της – Η εγκάρδια χειραψία

admin

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΩΝ 50

admin

Επιμένει στο παιχνίδι των προκλήσεων

admin

Κουβέντα στην Κουμουνδούρου για μεταγραφή στους ευρωσοσιαλιστές

admin

Αυτό είναι το κείμενο της πρότασης δυσπιστίας που κατατίθεται στη Βουλή

admin

Πού θα είναι υποψήφιοι βουλευτές οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί

admin

Μητσοτάκης: Θα τα βάλουμε με το τέρας της ακρίβειας – Δεν θα ανεχθώ τον πληθωρισμό της απληστίας

admin

Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν: Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα για τον Σαουδάραβα διάδοχο του θρόνου

admin

Ντροπή για τον πολιτισμό η συμπεριφορά της Τουρκίας απέναντι σε 92 μετανάστες

admin