Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε η Fieratex

Την υποβολή αίτησης πτώχευσης ανακοίνωσε η Fieratex, η οποία υπενθυμίζεται ότι είχε θέσει σε διαθεσιμότητα τους εργαζόμενους. Σε ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο σημειώνει: 

Στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ Α.Ε ΒΑΦΕΙΑ ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ (ΦΙΕΡΑΤΕΞ) (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει τα εξής:

Η εταιρία σε εκτέλεση της από 24.07.2024 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, κατέθεσε την 30η.07.2024 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κιλκίς (Τμήμα Εκουσίας Δικαιοδοσίας), την από 30.07.2024 Αίτηση Πτώχευσης, με την οποία αιτήθηκε την κήρυξη της σε πτώχευση, να οριστεί μέρα παύσης πληρωμών της εταιρείας σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 81 παρ 2 του Ν. 4738/2020, να οριστεί Εισηγητής και Σύνδικος της πτώχευσης, άλλως να καταχωρηθεί η επωνυμία της εταιρείας στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Φερεγγυότητας του άρθρου 213, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 77 παρ 4 Ν. 4738/2020, να ενεργηθούν και να διαταχθούν όσα προβλέπονται στον Ν. 4738/2020. Η αίτηση προσδιορίσθηκε όπως συζητηθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κιλκίς (Εκούσια Δικαιοδοσία) την 2η-10-2024 με αρ. πινακίου 1.

Related posts

Διπλή βράβευση για την tbi bank στα Compliance Awards

admin

Premia: Προχωρά στην απορρόφηση οκτώ θυγατρικών

admin

Νέο υποκατάστημα στην Κρήτη ίδρυσε η SoftOne

admin

ΔΕΗ: Ανοίγει βιβλίο προσφορών για ομόλογο 500 εκατ. ευρώ

admin

Μαντωνανάκης: Οι λόγοι που ακυρώθηκαν οι πλειστηριασμοί στα δύο Elounda

admin

Mega project οπτικών ινών παρουσιάζει στο Μαξίμου η Deutsche Telekom

admin

Σαράντης: Αύξηση 52,7% στα EBITDA τριμήνου

admin

Εκλεισε το deal Intrum – Glafka Capital για τα προβληματικά καζίνο του ομίλου Πηλαδάκη

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Αστικά Ακίνητα

admin