Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χαμός στις εκθέσεις αυτοκινήτου και το Νοέμβριο – Bentley και Ferrari στη λίστα!

Η Hyundai βρίσκεται στην κορυφή μέχρι σήμερα κατα το Νοέμβριο, ενώ ήδη έχουν ταξινομηθεί εντός του μήνα από Bentley μέχρι και Ferrari…

Περισσότερες από 5.000 είναι πλέον οι μέχρι στιγμής ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το newsauto. Οι πωλήσεις πάνε αρκετά καλά και όπως φαίνεται και αυτός ο μήνας θα έχει θετικό πρόσημο συγκριτικά με τον αντίστοιχο της περυσινής χρονιάς.

Στην κορυφή, μέχρι στιγμής, βρίσκεται η Hyundai, με τις πωλήσεις της ήδη να πλησιάζουν τα 600 αυτοκίνητα. Η κορεατική φίρμα τα πάει πολύ καλά και η πρώτη θέση είναι μία θέση που έχει να βρεθεί αρκετούς μήνες.

Η Toyota ακολουθεί δεύτερη με σχεδόν 500 αυτοκίνητα ενώ πολύ κοντά της με διαφορά μόλις 7 αυτοκίνητα ακολουθεί η Suzuki που έχει καταφέρει να σημειώσει σημαντικές πωλήσεις λόγω της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί.

Στη 4η θέση η BMW

Η έκπληξη μέχρι στιγμής είναι η BMW που βρίσκεται στην τέταρτη θέση και δείχνει πως δεν παίζει δυνατά μόνο στην Premium κατηγορία αλλά και στο σύνολο της αγοράς. Τα μοντέλα που διαθέτει σε συνεργασία με την επικοινωνιακή πολιτική σίγουρα έχουν παίξει το ρόλο τους. Ακολουθούν, KIA, VW και Citroen/DS, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν οι μάρκες, Audi, Mercedes και Skoda.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως η Dacia έχει ξεπεράσει τη Renault, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Cupra συγκριτικά με τη SEAT. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι 53 ταξινομήσεις της MG η οποία δείχνει πως κερδίζει συνεχώς μερίδιο στην ελληνική αγορά.

Στα αξιοσημείωτα είναι η ταξινόμηση μιας Ferrari, μίας Bentley, τριών Maserati αλλά και 24 Porsche.

Σημειώστε πως η χώρα μας διαθέτει έναν από τους παλιούς στόλους οχημάτων στην Ε.Ε. με το μέσο όρο ηλικίας να ξεπερνάει τα 16 χρόνια στα Ι.Χ. Σαφώς η ανανέωση του στόλου είναι κάτι θετικό, αλλά αυτή γίνεται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς…


UPD:

Related posts

Σταϊκούρας: Τη Δευτέρα η παρουσίαση των μέτρων στήριξης

admin

Κοινωνικός Τουρισμός: Πάνω από 39.000 επιταγές ενεργοποιήθηκαν τον Ιούνιο – Στους top προορισμούς η Εύβοια

admin

Θεοχάρης: Πρόστιμα από 1.500 ευρώ σε όσους δεν έχουν POS μέχρι τέλος Φεβρουαρίου – Τι είπε για το επίδομα Πάσχα

admin

Αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος: Δούλευε στα McDonald’s και «αρνείται» να δώσει φιλοδώρημα για 3 πράγματα

admin

Προς παράταση ο νέος Πτωχευτικός – Αδύνατον να εκδοθούν 53 ΚΥΑ έως τέλος του 2020

admin

Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ παρακολουθεί στενά τις αποδόσεις των ομολόγων

admin

Θεόδωρος Σκυλακάκης: Φαίνεται ότι πάμε στο σενάριο με ανάπτυξη λίγο πάνω από 4,5% για το 2021

admin

Market Pass: Ποια είναι η διαδικασία και τα εισοδηματικά κριτήρια

admin

Βιομηχανία: Απαιτείται παρέμβαση της κυβέρνησης για τον έλεγχο των τιμών στη χονδρεμπορική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

admin