Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Mεγάλη συμμετοχή στο 2ο COBALT MARKET UPDATE στην Αθήνα

Στελέχη από τους οίκους

Schroders, BlackRock

και

Triton Asset Management

ανέλυσαν θέματα που αφορούν στις διεθνείς και εσωτερικές οικονομικές εξελίξεις με στόχο την άμεση και τεκμηριωμένη πληροφόρηση των

COBALT πελατών

της Τράπεζας.

Για την Παγκρήτια Τράπεζα αποτελεί στρατηγική επιλογή η επένδυση και η προσφορά νέων προϊόντων στον τομέα της διαχείρισης περιουσίας (Wealth management), εμπλουτίζοντας την παροχή εξατομικευμένης συμβουλευτικής στο πελατολόγιό της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας, κ. Αντώνης Βαρθολομαίος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Παγκρήτια Τράπεζα με εφαλτήριο την Κρήτη και μετά την επιτυχημένη απορρόφηση της HSBC, ενισχύει διαρκώς το αποτύπωμά της μέσα σε ένα εξελισσόμενο και με νέες προοπτικές ελληνικό τραπεζικό τοπίο.

Υλοποιούμε μεθοδικά από το 2020 ένα φιλόδοξο σχέδιο μετασχηματισμού και ανάπτυξης, με στόχο, μέσα από μελετημένες στρατηγικές κινήσεις, να δημιουργήσουμε έναν νέο οργανισμό, δυναμικό, σύγχρονο, ευέλικτο, καινοτόμο, έναν οργανισμό που στέκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες του.

Σε αυτό το πλαίσιο φιλοδοξούμε να εξυπηρετήσουμε σε έκταση και βάθος τις ανάγκες σας και στον τομέα της διαχείρισης περιουσίας. Έχουμε αναπτύξει ένα διευρυμένο δίκτυο εξειδικευμένων Επενδυτικών Συμβούλων οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά στη διάθεσή σας για να σας παρέχουν προσωπική εξυπηρέτηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες, στο πλαίσιο του νέου μας προγράμματος COBALT Personal Banking».


PancretaBank-Cobalt-Maket-Update-CEO-2
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος και η Head of Sustainable Credit της Schroders κα Saida Eggerstedt συνομιλούν για τη βιωσιμότητα και το πώς επηρεάζει τις επενδύσεις. Διακρίνεται επίσης ο κ.Δημήτρης Μπατζής, Head of Southern CEE & Mediterranean ESG Representative Germany, Austria & CEEMED

Η

Head of Sustainable Credit της Schroders

, κα

Saida Eggerstedt

έκανε ειδική αναφορά στα κριτήρια βιώσιμης ανάπτυξης και στον τρόπο που επηρεάζουν τον κόσμο των ομολόγων, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η βιωσιμότητα αποτελεί μία επιπλέον οπτική γωνία για ποιοτική επιλογή επενδύσεων σταθερού εισοδήματος, λαμβάνοντας υπόψιν κλιματικά, κοινωνικά και εταιρικής διακυβέρνησης κριτήρια.

Ο Chief Investment Strategist της BlackRock, κ. Bruno Rovelli αναφέρθηκε στο πώς οι γεωπολιτικές εξελίξεις διαμορφώνουν το περιβάλλον των χρηματαγορών, τονίζοντας ότι ο πλανήτης βρίσκεται σε ένα νέο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από υψηλότερη μεταβλητότητα τόσο σε μακροοικονομικό επίπεδο όσο και στις χρηματαγορές. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο γεωπολιτικός κατακερματισμός, η τεχνητή νοημοσύνη και η πράσινη μετάβαση θα διαδραματίσουν, μεταξύ άλλων, κρίσιμο ρόλο στο μέλλον.


PancretaBank-Cobalt-Maket-Update-3
Δημήτρης Μπατζής, Head of Southern CEE & Mediterranean ESG Representative Germany, Austria & CEEMED, Saida Eggerstedt, Head of Sustainable Credit Schroders, Αναστάσιος Καντεμνίδης, Ανώτερος Διευθυντής Αναπτυξιακής-Διαχειριστικής-Καταθετικής & Wealth Παγκρήτιας Τράπεζας, Βασίλης Λιαρίκος, Διευθυντής Επενδυτικών & Καταθετικών Προϊόντων Παγκρήτιας Τράπεζας, Αντώνης Βαρθολομαίος Διευθύνων Σύμβουλός της Παγκρήτιας Τράπεζας, Bruno Rovelli Chief Investment Strategist BlackRock, Matthew Kilroy Creuso Vice President BlackRock, Αντώνης Βουράκης Γεν. Διευθυντής Λιανικής-Wealth & Ψηφιακής Τραπεζικής Παγκρήτιας Τράπεζας, Αλέξανδρος Μαγκλάρας Γεν. Δ/ντης- Δ/ντης Επενδύσεων Triton Asset ΜanagmentΟ Γενικός Διευθυντής – Διευθυντής Επενδύσεων της Triton Asset Management, κ. Αλέξανδρoς Μαγκλάρας, επεσήμανε ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο του οικονομικού κύκλου σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο, τονίζοντας ότι η μετάβαση από την οικονομική κρίση στην επενδυτική βαθμίδα δημιουργεί μια σειρά από ευκαιρίες σε διάφορους τομείς, όπως ο τραπεζικός τομέας, τα ακίνητα, τα ομόλογα και ο τουρισμός.

Το COBALT Personal Banking αποτελεί μία εξατομικευμένη τραπεζική εμπειρία μέσω της οποίας οι πελάτες απολαμβάνουν προνόμια και έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένες επενδυτικές υπηρεσίες, επιλέγοντας μέσα από 9 διεθνείς επενδυτικούς οίκους και περισσότερα από 200 προϊόντα.

Εξιδεικευμένοι σύμβουλοι παρακολουθούν και ενημερώνουν τους πελάτες για τις επενδυτικές επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και από κοινού διαμορφώνουν το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο. Οι πελάτες COBALT έχουν πρόσβαση σε επιλεγμένα καταστήματα του Δικτύου της Παγκρήτιας Τράπεζας, σε διακριτούς χώρους ,ενώ διατηρούν το δικαίωμα για αποκλειστικές τιμολογήσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στην ιστοσελίδα της Παγκρήτιας Τράπεζας:

www.pancretabank.gr/cobalt-personal-banking/

Related posts

Μετάλλαξη Omicron: Τα επόμενα μέτρα στήριξης της οικονομίας ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας

admin

Με διαδικασίες εξπρές θα λύνονται τα «κληρονομικά»

admin

Σε θετικό έδαφος τα ασιατικά χρηματιστήρια – «Αλμα» στην Κίνα

admin

Πατέλης για Credit Suisse: Απολύτως ασφαλείς οι ελληνικές τράπεζες και οι καταθέσεις

admin

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 25,6% στον τζίρο των εγχώριων βιομηχανιών το 2021

admin

Έκτακτο επίδομα 250 ευρώ: Σήμερα πληρώνονται 630.000 δικαιούχοι

admin

Οικονομικό νομοσχέδιο: Στα 4,4 δισ. ευρώ το όφελος για τα νοικοκυριά από αυξήσεις μισθών και μειώσεις φόρων

admin

Αναδρομικά: Οι φόροι και τα άλλα «αγκάθια» στις συντάξεις των κληρονόμων

admin

Πλειστηριασμοί: Τα 10 ακριβότερα ξενοδοχεία που βγαίνουν στο σφυρί (pics)

admin