Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Ξέρω ότι η Λακωνία έχει δεξιά παράδοση – Οι πολίτες να σκεφτούν ακρίβεια, ΕΣΥ, Τέμπη, email-gate

Την Σπάρτη επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Πελοπόννησο ενόψει ευρωεκλογών.

Ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε σε θερμό κλίμα με κατοίκους της πρωτεύουσας της Λακωνίας για τα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του είναι η Καλαμάτα.

Μετά τον διάλογο που είχε με τους πολίτες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε χαρακτηριστικά πως γνωρίζει ότι «η Λακωνία έχει μια δεξιά παράδοση».

«Το σέβομαι αλλά, συγχρόνως, παροτρύνω τους πολίτες να σκεφτούν εάν είναι ικανοποιημένοι με την ακρίβεια που βιώνουν, όταν ο πρωθυπουργός της χώρας επιλέγει να μη βάλει έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των τραπεζών, όπως προτείνουμε εμείς, και να μη μειώσει τον ΦΠΑ στα βασικά αγαθά. Είναι πολιτική επιλογή αυτή η ακρίβεια, που έλεγε πριν ότι ήταν ‘εισαγόμενη’ και σήμερα αποκαλεί ‘μπανανία’ τη χώρα μας», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Σπάρτη

«Σκεφτείτε αν είστε υπερήφανοι που δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη για τα Τέμπη»

Κάλεσε τους πολίτες, επίσης, να σκεφτούν «εάν είναι ευχαριστημένοι με το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με την περίθαλψη, που ξέρω ότι έχει μεγάλα προβλήματα η Σπάρτη και όλη η Λακωνία, ενώ έχουν περάσει, εδώ και χρόνια, μεγάλα πακέτα από την Ευρώπη κι έπρεπε να ήμασταν οχυρωμένοι αυτή τη στιγμή στη δημόσια Υγεία μας. Και προφανώς, αντ’ αυτού, βλέπουμε απογευματινά χειρουργεία και ιδιωτικές κλινικές», όπως είπε.

«Και τέλος», σημείωσε, να σκεφτούν οι πολίτες της Λακωνίας «αν είναι υπερήφανοι που στη χώρα μας δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη για το έγκλημα των Τεμπών, που υπάρχει μια συγκάλυψη από την κυβερνώσα παράταξη. Όπως δεν πρόκειται να υπάρξει πολιτική ευθύνη για τα 400.000 ευρώ, τα οποία θα πληρώσουμε εμείς οι πολίτες για την υπεξαίρεση ιδιωτικών δεδομένων των εκλογέων», προσέθεσε, τονίζοντας πως «μας παίρνουν τα προσωπικά δεδομένα και, συγχρόνως, εμείς πληρώνουμε το πρόστιμο του υπουργείου Εσωτερικών».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως είμαστε μια χώρα «που δικαιούται να έχει τον άνθρωπο και τους θεσμούς – τη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία – στο επίκεντρο, και την αλληλεγγύη. Κι όχι μια χώρα η οποία θα είναι ικανοποιημένη με την ατιμωρησία, την αλαζονεία και μια ακρίβεια των ολιγοπωλίων και της αισχροκέρδειας».

«Είναι πολιτική επιλογή όλα αυτά τα συνθήματα. Και καταθέτω προς όλους και όλες σας ότι η δική μας πρόταση είναι όχι μόνο κοστολογημένη: είναι αναγκαία για την άνθιση όλης της κοινωνίας και ειδικά της επαρχίας», ανέφερε καταληκτικά.

Related posts

Η δεύτερη συγγνώμη Καραμανλή για τα Τέμπη

admin

«Δεξιά μόνωση» μπροστά στη δημοσκοπική πίεση

admin

Φίλης: Καλώ τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνουν συσπειρωμένοι

admin

Έφη Αχτσιόγλου: Δεν υπήρχε σχέδιο και επιχειρησιακή επάρκεια για τις πυρκαγιές από την κυβέρνηση

admin

Η ΝΔ ανακοίνωσε 28 υποψήφιους για τις ευρωεκλογές – Δείτε όλα τα ονόματα

admin

Χρήστος Σπίρτζης: Παραιτήθηκε από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

admin

Υποκλοπές: Νέα διαφοροποίηση από τον Νικήτα Κακλαμάνη

admin

Μητσοτάκης: «Δεν πρόκειται να καβαλήσω το καλάμι»

admin

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτή είναι η προτεραιότητα του Τάιλερ μετά τον γάμο

admin