Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Σφοδρή χιονόπτωση, κλειστό το αεροδρόμιο στο Μόναχο

Δρομολόγια τρένων μεγάλων αποστάσεων και εκατοντάδες πτήσεις προς και από τη γερμανική πόλη του Μονάχου ακυρώθηκαν σήμερα λόγω σφοδρής χιονόπτωσης, σύμφωνα με ανακοινώσεις της εταιρίας λειτουργίας των γερμανικών σιδηροδρόμων Deutsche Bahn και του Αεροδρομίου του Μονάχου.

Η ματαίωση αναχωρήσεων και αφίξεων για τις πτήσεις στο αεροδρόμιο του Μονάχου αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον έως το μεσημέρι (τοπική ώρα, 13.00 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του.

Τα τρένα δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Deutsche Bahn στην ιστοσελίδα της. Η αναστολή δρομολογίων αναμένεται να διαρκέσει όλη την ημέρα, σύμφωνα με την εταιρία, που συμβούλευσε τους επιβάτες να επαναπρογραμματίσουν το ταξίδι τους.

Στους αυτοκινητοδρόμους της νότιας Γερμανίας σημειώνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες κυκλοφοριακή συμφόρηση, κυρίως στις οδικές αρτηρίες οι οποίες οδηγούν προς τα χιονοδρομικά κέντρα, ιδίως της γειτονικής Αυστρίας. Η αστυνομία πάντως συμβουλεύει τους πολίτες να αποφεύγουν τις οδικές μετακινήσεις και πολύ περισσότερο τους αυτοκινητοδρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, έχει ακυρωθεί ο προγραμματισμένος για σήμερα ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Ουνιόν Βερολίνου.

Related posts

Ξεκίνησε η έρευνα του ελβετικού κοινοβουλίου για την κατάρρευση της Credit Suisse

admin

Ο Μπάιντεν καλεί το Πεκίνο να “απαντήσουν μαζί στις παγκόσμιες προκλήσεις” – Ο Κινέζος ΥΠΕΞ στον Λευκό Οίκο

admin

Στόλτενμπεργκ: Ο δρόμος προς την ειρήνη συνεπάγεται περισσότερα όπλα στην Ουκρανία

admin

Μπούλαρντ (Fed): Στηρίζει άλλες δύο αυξήσεις των επιτοκίων

admin

Η Ουκρανία ξεκίνησε τις συζητήσεις με τη Βρετανία για εγγυήσεις ασφαλείας

admin

Υπό πίεση η Tesla – Δεύτερος γύρος περικοπών τιμών σε 24 ώρες

admin

Η κυβέρνηση της Κολομβίας καταργεί τα πρόστιμα στους χρήστες μικρών ποσοτήτων ναρκωτικών

admin

Ο Σολτς καλεί την Ευρώπη να ενισχύσει την άμυνά της

admin

Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε από πύραυλο των Χούθι στον Κόλπο του Άντεν – Η φωτιά κατασβέσθηκε, τα μέλη του πληρώματος είναι ασφαλή

admin