Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Vice-President Business Development του ομίλου Intrafashion η Cristina Viollaz

Ο Όμιλος Intrafashion ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του από 04 Σεπτεμβρίου 2024 με την Cristina Viollaz, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της Vice-President Business Development, συμμετέχοντας και ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Cristina Viollaz διαθέτει διεθνή εμπειρία άνω των 30 ετών σε υψηλές διοικητικές θέσεις πολυεθνικών οργανισμών όπως η Inditex, όπου άνοιξε και εδραίωσε νέες αγορές για την Zara μεταξύ των οποίων αυτές των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ελλάδος κ.α., η Tally Weijl, η Douglas, η S. Oliver Group ενώ τα τελευταία 6 χρόνια εργάστηκε ως Vice-President και COO του μεγαλύτερου λιανεμπορικού Ομίλου της Μ. Ανατολής, του Group Alshaya.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intrafashion, Δημήτρης Ματεμτζής δήλωσε:

«Η απόφαση ανάληψης της θέσης του V.P. Business Development καθώς και του μέλους του Δ.Σ. του Ομίλου μας από ένα καταξιωμένο στέλεχος διεθνούς εμπειρίας όπως η Cristina, σηματοδοτεί τη στρατηγική μας στόχευση στην εξωστρέφεια των επιχειρηματικών μας πλάνων αλλά και την πορεία αναβάθμισης της Intrafashion από ένα κορυφαίο ελληνικό Όμιλο σε έναν αναπτυσσόμενο διεθνή παίκτη.

Η έναρξη της συνεργασίας μας έρχεται σε μία χρονική στιγμή όπου το τρίπτυχο «εδραίωση της ελληνικής αγοράς, ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου των brands και στοχευμένος προσανατολισμός στις αγορές του εξωτερικού, αποκτά πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σχεδιασμό μας και είμαι βέβαιος πως η συνεισφορά της Cristina θα είναι ιδιαιτέρως σημαντική.

Την καλωσορίζω -λοιπόν- ευχόμενος αρμονική και επιτυχημένη συνεργασία με όλα τα μέλη της Διοικητικής μας Ομάδας!».

Από την πλευρά της, η Cristina Viollaz, σχολίασε:

«Είναι τιμή μου να ενταχθώ στον Όμιλο Intrafashion, μια από τις πιο υποσχόμενες εταιρείες Fast Fashion στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να συμβάλλω στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας της εταιρείας τόσο στα υφιστάμενα, όσο και σε νέα εμπορικά σήματα.

Θέλω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον κύριο Δημήτρη Ματεμτζή για την εμπιστοσύνη και τη νέα μας συνεργασία και είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι μέρος αυτού του έργου δίπλα σε μια καταξιωμένη ομάδα».

Related posts

Ελληνικός Χρυσός: Παίρνει 680 εκατ. απο ΤΑΑ και τράπεζες για επένδυση στις Σκουριές

admin

Με αναβαθμισμένο ISO 9001 πιστοποιήθηκε το εργοστάσιο της JTI στην Ξάνθη

admin

Συνεργασία tbi bank με τα καταστήματα entos για ευέλικτες αγορές

admin

Prodea: Παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ ο Ιωάννης Κυριακόπουλος

admin

Τα «ατού» κάθε μιας από τις 4 συστημικές τράπεζες

admin

Κ. Τοβίλ (tbi bank): Στόχος μας η καθημερινή τραπεζική με μηδενικές χρεώσεις

admin

Εισέρχονται στον χώρο του franchise τα My Market

admin

Στο συνέδριο ασφάλισης υγείας SYNChealth Εθνική Ασφαλιστική και Affidea

admin

Public: Δώρο οι τόκοι για αγορές με δόσεις χωρίς κάρτα με το «Flex Pay»

admin