Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«ThreatScene Greece MAE»: Ποιους στόχους θέτει η νέα εταιρεία κυβερνοασφάλειας

Η “ThreatScene Greece MAE”, αξιοποιώντας διεθνή τεχνογνωσία και υψηλά πρότυπα ασφαλείας, φιλοδοξεί να καλύψει ένα κρίσιμο κενό στην κυβερνοπροστασία της χώρας.

Η εταιρεία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έχει θέσει ως πρωταρχικό της στόχο την ενίσχυση του τομέα της κυβερνοασφάλειας σε εθνικό επίπεδο. Με τη δημιουργία ενός ισχυρού οικοσυστήματος, η “ThreatScene Greece MAE” φιλοδοξεί να προστατεύσει τις κρίσιμες υποδομές, τις επιχειρήσεις και, κατ’ επέκταση, τους πολίτες της χώρας. Μέσα από την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών, την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών και την εφαρμογή κορυφαίων διεθνών προτύπων, η “ThreatScene Greece MAE” στοχεύει να αναβαθμίσει το επίπεδο της κυβερνοασφάλειας στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα των πληροφοριακών συστημάτων και την προστασία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της χώρας.

Η “ThreatScene Greece MAE” διακρίνεται για την προσέγγισή της, που συνδυάζει την εξειδίκευση και την καινοτομία, ενώ επικεντρώνεται στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίους οργανισμούς σε κρίσιμους τομείς, όπως η Mοtor Oil Hellas, η EFA Group, η Nova ICT και η Εxelasis Ltd. Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η περαιτέρω επέκταση του δικτύου συνεργασιών για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλαισίου ασφάλειας που θα ενισχύει την ανθεκτικότητα της χώρας απέναντι στις συνεχώς εξελισσόμενες απειλές του κυβερνοχώρου.

Σε έναν κόσμο όπου η ψηφιακή τεχνολογία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, η κυβερνοασφάλεια είναι πιο σημαντική από ποτέ. Οι απειλές που αναπτύσσονται στον κυβερνοχώρο δεν περιορίζονται πλέον σε επιθέσεις κατά μεμονωμένων ατόμων ή επιχειρήσεων, αλλά έχουν τη δυνατότητα να διαταράξουν κρίσιμες υποδομές, να επηρεάσουν την οικονομία και να θέσουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια.

Η προστασία από αυτές τις απειλές απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες και τεχνογνωσία. Η “ThreatScene Greece MAE” μέσα από τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρει, συμβάλλει στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας των οργανισμών και της κοινωνίας συνολικά, απέναντι στις συνεχώς εξελισσόμενες απειλές του κυβερνοχώρου.

Σχετικά με το όραμα της εταιρείας, η κα. Κατερίνα Τασιοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της “ThreatScene Greece MAE” δήλωσε:

“Οραματιζόμαστε μια Ελλάδα όπου η ασφάλεια του ψηφιακού μας κόσμου προστατεύει τη χώρα, τις επιχειρήσεις και, κυρίως, τους ανθρώπους που αποτελούν τον πυρήνα αυτής της κοινωνίας. Η κυβερνοασφάλεια δεν είναι απλώς ένα τεχνολογικό ζήτημα, αλλά μια βασική προϋπόθεση για την προστασία των δικαιωμάτων και της ευημερίας των πολιτών. Με την ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας, βάζουμε τα θεμέλια για ένα ασφαλέστερο ψηφιακό μέλλον, το οποίο θα υποστηρίξει τη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας μας.”

Η κα. Τασιοπούλου, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, έχοντας διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στη διαχείριση σημαντικών περιστατικών ασφάλειας. Συνδυάζοντας βαθιά τεχνική γνώση με στρατηγική καθοδήγηση, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κορυφαίους οργανισμούς και κυβερνητικούς φορείς, οδηγώντας την εταιρεία στην παροχή καινοτόμων και ασφαλών λύσεων.

Related posts

Ημερίδες προσλήψεων σε τρεις πόλεις από την Emirates

admin

Τι δήλωσε η διοίκηση της MLS στους ομολογιούχους

admin

Διακρίσεις για τον όμιλο Quest στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

admin

Ελληνικό εξαγωγικό ενδιαφέρον για χώρες της Αφρικής

admin

Χάρτα Διαφορετικότητας υπέγραψε η Intrum

admin

Εβδομήντα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε η Ελίν

admin

Τζιρακιάν Profil: Μερική αλλαγή χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων

admin

Συνεργασία Nova-Aegean Rebreath για την προστασία των θαλασσών

admin

Alpha Trust- Ανδρομέδα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

admin