Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Theon International: Ρεκόρ εσόδων το α’ εξάμηνο στα 152,3 εκατ. ευρώ

Η THEON INTERNATIONAL PLC (Euronext Amsterdam, AMS: THEON), εταιρία ανάπτυξης και κατασκευής συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης για αμυντικές εφαρμογές και εφαρμογές ασφαλείας παγκοσμίως, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2024 πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της τον Σεπτέμβριο 2024.

Στις επιδόσεις του Α΄εξαμήνου του 2024, κατεγράφη αναμενόμενο ρεκόρ εσόδων ύψους €152,3 εκατ., 161% υψηλότερα από το Α΄εξάμηνο του 2023 (€58,4 εκατ.), και περιθώριο κέρδους προ φόρων και τόκων (EBIT) σύμφωνα με τις προβλέψεις για τα μέσα της εικοσαετίας. Η εταιρία επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της στις προβλέψεις για το οικονομικό έτος 2024.

Οι νέες παραγγελίες κατά το Α’ εξάμηνο του 2024 ανήλθαν σε €77 εκατ. ενώ η εταιρία εξακολουθεί να έχει ένα ισχυρό ανεκτέλεστο υπόλοιπο παραγγελιών ύψους €427 εκατ. στις 30 Ιουνίου 2024, που ισοδυναμεί με 1,3 φορές την πρόβλεψη εσόδων για το οικονομικό έτος 2024. Η εταιρία επιβεβαιώνει την ισχυρή ζήτηση για τα προϊόντα της και αναμένει επιτάχυνση στη λήψη νέων παραγγελιών όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του έτους, σύμφωνα με τη συνήθη πρακτική.

Η ΤΗΕΟΝ συνεχίζει τον σχεδιασμό και υλοποίηση των εξαγορών της σύμφωνα με την αναπτυξιακή στρατηγική της και αναμένεται να ανακοινώσει την πρώτη της εξαγορά μετά την εισαγωγή των μετοχών της στο Χρηματιστήριο του Άμστερνταμ, σε λίγες εβδομάδες.

Related posts

Wind: Σταθερά έσοδα και αύξηση συνδρομητών το πρώτο τρίμηνο

admin

Δυναμική παρουσία της Noval Property στη διεθνή έκθεση ακινήτων MIPIM 2024

admin

Δήμος Αθηναίων: Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έχει την ευθύνη κατεδάφισης στο ξενοδοχείο της Μπλε Κέδρος

admin

Lavipharm: Αύξηση 28,3% στα EBITDA το 2020

admin

Epsilon Net: Στόχος διπλασιασμός μεγεθών στην τριετία!

admin

Χριστούγεννα: Δωρεάν κατάψυξη ωαρίων σε υπαλλήλους της προσφέρει ελληνική εταιρεία

admin

Καρυτινός (Prodea): Ετοιμάζεται νέο συγκρότημα αποθηκών στον Ασπρόπυργο

admin

Αλμα στην εξωδικαστική επίλυση διαφορών με προμηθευτές

admin

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το πρόγραμμα Brave in από Πειραιώς και ΕΛΕΠΑΠ

admin