Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Revoil: Νέος επικεφαλής εσωτερικού ελέγχου ο Δημήτριος Παπαγιάνναρος

Revoil: Νέος επικεφαλής εσωτερικού ελέγχου ο Δημήτριος Παπαγιάνναρος

Η Εταιρία REVOIL Α.Ε.Ε.Π. ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και σε συνέχεια της από 4/6/2024 σχετικής απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλής της μονάδας εσωτερικού ελέγχου της Εταιρίας ο κος Δημήτριος Παπαγιάνναρος, αντικαθιστώντας την κα Δέσποινα Τσιαούση η οποία αποχώρησε από την Εταιρία την 1η Μαρτίου 2024.

Ο κύριος Παπαγιάνναρος πληροί τις προϋποθέσεις του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου (Ν. 4706/2020), ήτοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης υπάλληλος, έχει λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία και αντικειμενικότητα, δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρίας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρία ή σε Εταιρία του Ομίλου, ενώ διαθέτει κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για τη θέση αυτή.

Ειδικότερα ο κύριος Παπαγιάνναρος είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα Πληροφοριακά & Επικοινωνιακά Συστήματα από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου. O κος Παπαγιάνναρος έχει εργασιακή εμπειρία σε θέσεις Εσωτερικού Ελέγχου Επιχειρήσεων, με τα τελευταία δύο χρόνια να εργάζεται ως εσωτερικός ελεγκτής Ομίλου, εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρίας πληροφορικής.

#Revoil #Επικεφαλής_Εσωτερικού_Ελέγχου #ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ_ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΡΟΣ

Related posts

Reds: Έκτακτη ΓΣ στις 9 Νοεμβρίου για εκλογή νέου ΔΣ

admin

Reds: Μηδενίστηκε το ποσοστό των Δ. Διαμαντίδη και Χρ. Παναγιωτόπουλου

admin

Deutsche Bank: Αρνητικός πρωταγωνιστής το Χ.Α. στο γ’ τρίμηνο

admin

ANEK LINES: €139,5 εκατ. (αύξηση 22%) ο τζίρος στο εννεάμηνο

admin

Μυλωνάς (Εθνική): Εκταμιεύσεις δανείων €2 δισ. το γ΄ τρίμηνο

admin

Πειραιώς: Κέρδη €783 εκατ. το 2023 προβλέπει η Optima

admin

ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Νέα πρόεδρος η Γεωργία-Χριστίνα Γιοβάνη-Η σύνθεση του ΔΣ

admin

Profile: Πώληση 400.000 μετοχών από το Χαράλαμπο Στασινόπουλο

admin

Δάιος Πλαστικά: Μηδένισε τη συμμετοχή της η Vrebaria

admin