Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Quest: Στο 90% αυξάνει το ποσοστό της στην Intelli Solutions

Quest: Στο 90% αυξάνει το ποσοστό της στην Intelli Solutions

Η Quest Συμμετοχών Α.Ε., γνωστοποιεί την αύξηση της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Intelli Solutions Α.Ε., μέσω της 100% θυγατρικής εταιρείας Uni Systems MAE .

Στο πλαίσιο της από 27 Ιουνίου 2024 συμφωνίας, η Uni Systems αποκτά επιπλέον 30% του μετοχικού κεφαλαίου της Intelli Solutions, φθάνοντας συνολικά τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας στο 90%. Το τίμημα της συμφωνίας για την απόκτηση του 30% ανέρχεται σε 4,8 εκατ. ευρώ, ενώ η συνολική επένδυση στην Intelli έχει ανέλθει στα 10 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Intelli Solutions, είναι μία καινοτόμος εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, με πάνω από 15 έτη επιτυχημένη πορεία στην αγορά, πολλές διακρίσεις και παρουσία στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη.

Εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού, με έμφαση στις υπηρεσίες Customer Engagement – Απόκτησης και Διατήρησης Πελατών (Customer Onboarding & Customer Retention) – και Revenue Assurance, διαθέτοντας εκτενές πελατολόγιο σε κλάδους όπως οι Τηλεπικοινωνίες, ο Τραπεζικός και Ασφαλιστικός τομέας, η Ναυτιλία, οι Οργανισμοί Κοινής Ωφελείας και το Online Betting.

Η εταιρεία συμβούλων Sigma Catalyst Partners ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος των πωλητών στον σχεδιασμό και υλοποίηση της συναλλαγής.

#Quest #Intelli_Solutions

Related posts

Inform: Εγκρίθηκε από το ΔΣ η απορρόφηση απ’την Austriacard Holdings

admin

ΔΕΗ: Επιβεβαιώνει υποβολή προσφοράς για υδροηλεκτρικό σταθμό στη Β.Μακεδονία

admin

Υπερπροσφορά για το ομόλογο της Alpha Bank: Αντλεί €500 εκατ.

admin

Trastor: Αύξηση εσόδων 26% στο γ’ τρίμηνο

admin

Μοτοδυναμική: Μέσω Ορυμήλ η έμμεση συμμετοχή της Blue Crest

admin

Χρηματιστήριο: Η υπέρβαση των 1300 µονάδων παραµένει το µεγάλο ζητούµενο

admin

SunriseMezz: Τα νέα ποσοστά των Helikon και Paulson & Co.

admin

Lamda Development: Eξέλεξε τον Στέφανο Κοτσώλη ως μη εκτελεστικό Μέλος

admin

Ευρωσύμβουλοι: Στα €417 χιλ. τα καθαρά κέρδη εξαμήνου

admin