Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Profile: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Προιστάμενο Λογιστηρίου, Πέτρο Αλεξανδρή

Profile: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Προιστάμενο Λογιστηρίου, Πέτρο Αλεξανδρή

Η «PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE A.E. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι την 30η Σεπτεμβρίου 2024 , ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Εταιρείας με τον κ. Πέτρο Αλεξανδρή ο οποίος και αποχωρεί από τα καθήκοντα του ως Προϊστάμενος Λογιστηρίου της Εταιρείας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας: 

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «PROFILE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο «PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE A.E. (εφεξής καλουμένη ως «Εταιρεία»), στα πλαίσια της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 4.1.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ( όπως ισχύει μετά από την με αριθμό 201/15.04.2024 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε.) του Χ.Α.  που εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 1019/21.5.2024 απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς),  του άρθρου 17 παρ. 1 του  596/2014 Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και της με αριθμό 25  (σημείο 6) Αποφάσεως της Διοικούσας επιτροπής Χρηματιστηριακών αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι την 30η Σεπτεμβρίου 2024 ,  ολοκληρώθηκε η συνεργασία της  Εταιρείας με τον  κ. Πέτρο Αλεξανδρή του Αριστείδη ο οποίος και αποχωρεί  από τα καθήκοντα του ως Προϊστάμενος Λογιστηρίου της Εταιρείας.

Σημειώνεται, ότι όλες οι λειτουργίες του Λογιστηρίου συνεχίζουν απρόσκοπτα, υπό την άμεση εποπτεία και επίβλεψη του Οικονομικού Διευθυντή της Εταιρείας  κ. Γιάννη Λίτσιου, (αρ. αδείας Α’ τάξεως  0097805) , ο οποίος είναι επίσης  και Πιστοποιημένος Ελεγκτής.

#Profile #ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ

Related posts

Η Euroxx διαψεύδει τα περί αλλαγής ιδιοκτησίας

admin

ΤΧΣ: Δεν κατέχει πλέον δικαιώματα ψήφου στην Τρ. Πειραιώς

admin

Placement Πειραιώς: Έμπρακτη απόδειξη ότι το Χ.Α. είναι ανεπτυγμένη αγορά

admin

Η Πολυξένη Καζόλη νέο μέλος στο ΔΣ της Metlen

admin

Mytilineos: Με αυξημένη στάθμιση στους δείκτες FTSE από 28 Μαΐου

admin

Εθνική Τράπεζα: Έκδοση ομολόγων 200 εκατ. αγγλικών λιρών

admin

Alpha Asset Management: «Πράσινο φως» στην επιστροφή κεφαλαίου

admin

CNL Capital: Έκδοση δύο Κοινών Ομολογιακών Δανείων συνολικού ύψους €2.380.000

admin

Χ.Α.: Στις 1.407 μονάδες η πλησιέστερη ισχυρή στήριξη

admin