Image default
ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΝΕΑ

Optima Bank: Νέο app για συναλλαγές στις αγορές μέσω κινητού

Η Optima bank εξελίσσει συνεχώς την εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες της. Αυτή τη φορά αναβαθμίζοντας τον Optima bank trader και στην mobile εκδοχή του. Οι χρήστες της εφαρμογής “Optima trader”, έχουν πρόσβαση σε real-time τιμές μετοχών και ομολόγων σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και στη διενέργεια online χρηματιστηριακών συναλλαγών σε Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία & Αμερική.

Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης και προσαρμογής της απεικόνισης των πληροφοριών σύμφωνα με τις ανάγκες τους σε ένα σύγχρονο και φιλικό στον χρήστη περιβάλλον. Παράλληλα, στους χρήστες παρέχονται αναλύσεις εισηγμένων εταιρειών και είναι σε θέση να δημιουργούν το εικονικό τους χαρτοφυλάκιο για την παρακολούθηση πολλαπλών επενδυτικών επιλογών. 

Το Optima trader app, είναι διαθέσιμο στα app stores (iOS, android) και διαθέτει όλες τις λειτουργίες της web εκδοχής. Οι πελάτες της τράπεζας που διενεργούν χρηματιστηριακές συναλλαγές, απλά κατεβάζοντας το app στο κινητό τους, συνδέονται με τους κωδικούς πρόσβασης που ήδη διαθέτουν και έτσι απολαμβάνουν μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στις χρηματιστηριακές συναλλαγές τους, 24/7. 

Ο κ. Αντώνης Μούζας, επικεφαλής Brokerage της Optima bank, δήλωσε σχετικά: ‘’Η Optima bank, συνεχίζει σταθερά και μεθοδικά να επενδύει και να εξελίσσει την τραπεζική εμπειρία των πελατών της. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που με το νέο mobile app της πλατφόρμας Optima bank trader, αναβαθμίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας, ενώ διατηρούμε την εξειδικευμένη και υψηλού επιπέδου παρουσία μας στην αγορά των online χρηματιστηριακών συναλλαγών.’’. 

Περισσότερα για το Optima trader app εδώ.

Related posts

Νέα αύξηση επιτοκίων από ΕΚΤ βλέπουν οι αγορές

admin

HSBC: Νέες τιμές-στόχοι και αλλαγή συστάσεων για τις τράπεζες

admin

Στόχευση για επιτόκιο 2,375% στο ομόλογο Eurobank

admin

Τράπεζες: Προβληματισμός για την επάρκεια των εγγυήσεων στον Ηρακλή ΙΙΙ

admin

ΟΤΟΕ: Προβλήματα στην ψηφιακή κάρτα εργασίας στις τράπεζες

admin

Ε. Βρεττού: Η Πειραιώς έχει τη μερίδα του λέοντος σε χρηματοδοτήσεις με υπεύθυνα τραπεζικά κριτήρια

admin

Ντράγκι: Η Ελλάδα χρειάζεται αύξηση ΑΕΠ, η Ευρώπη εγγύηση καταθέσεων

admin

Πού βαδίζουν τώρα οι ελληνικές τράπεζες

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Πειραιώς

admin