Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

NP Ασφαλιστική: Επιβράβευσε συνεργάτες της με ταξίδι στη Στοκχόλμη

Η ‘’NP Ασφαλιστική’’ πραγματοποίησε ταξίδι στη Στοκχόλμη, την πρωτεύουσα της Σουηδίας ως επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλλαν οι Συνεργάτες της εταιρίας το προηγούμενο έτος.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, την μπλε αίθουσα των Νόμπελ, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Vasa με το όμορφα διατηρημένο πολεμικό πλοίο του 17ου αιώνα το οποίο ανασύρθηκε από τον βυθό της θάλασσας μετά από 333 χρόνια και περιηγήθηκαν στο κέντρο της πόλης απολαμβάνοντας τη σουηδική κουζίνα.

Ακόμη οι συμμετέχοντες πήραν μέρος σε ολοήμερη πριβέ κρουαζιέρα με γεύμα στο αρχιπέλαγος της Στοκχόλμης, ενώ επισκέφτηκαν το ανάκτορο Drottningholm της νήσου Λόβεν, όπου κατοικεί η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας.

Στο ταξίδι συμμετείχαν πάνω από 100 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων οι επιτυχόντες συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων της ‘‘NP Ασφαλιστική’’, Διευθυντικά Στελέχη της Διεύθυνσης Πωλήσεων, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Γιώργος Ζάχος, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας κ. Νίκος Ζάχος.

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με το επίσημο gala βραβεύσεων των επιτυχόντων Συνεργατών της Εταιρίας στο ξενοδοχείο Sheratton όπου διέμεναν, όπου και δόθηκε ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβριο του 2025 στην Τυνησία.

Related posts

Επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα η κινεζική Fosun με νέο ξενοδοχείο στη Σάμο

admin

Flexopack: Καθαρά κέρδη €15,1 εκατ. για το 2023

admin

ΕΤΑΔ: Ολοκληρώθηκε η πώληση ακινήτου στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

admin

Sunlight: Στη συμμαχία Upcell για τον μετασχηματισμό της ευρωπαϊκής βιομηχανίας μπαταριών λιθίου

admin

Επένδυση 10 εκατ. ευρώ σε νέα γραμμή παραγωγής από τη ΘΕΟΝΗ

admin

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Στα €33,4 εκατ. τα καθαρά κέρδη εννεαμήνου

admin

Διαθέσιμες στο Apple Pay οι κάρτες της Attica Bank

admin

Η UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε. τιμήθηκε με το βραβείο «Greek Business Champion»

admin

Στρατηγική συνεργασία Sigfox Hellas και Vantage Towers Greece

admin