Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Noval Property: Από 27 Ιουνίου η καταβολή μερίσματος

Noval Property: Από 27 Ιουνίου η καταβολή μερίσματος

Η «ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» με αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 152321260000 (εφεξής «ΝΟVAL PROPERTY») ανακοίνωσε, σύμφωνα με την παράγραφο 4.1.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των Mετόχων της 12 ης Ιουνίου 2024 αποφάσισε τη διανομή μερίσματος, το οποίο ανέρχεται σε €0,02497892 ανά μετοχή της NOVAL PROPERTY.

Δικαιούχοι του μερίσματος βάσει του κανόνα προσδιορισμού δικαιούχων (record date) είναι οι εγγεγραμμένοι στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) επενδυτές κατά την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024.

Ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος είναι η Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών και, συνεπώς, την ημέρα αυτή, οι μετοχές της NOVAL PROPERTY θα είναι διαπραγματεύσιμες χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του μερίσματος.

Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος, ορίζεται η Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024, από την πληρώτρια τράπεζα «Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία» (εφεξής «Eurobank»), ως ακολούθως:

1) Mέσω των Συμμετεχόντων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες και Χρηματιστηριακές Εταιρείες), σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις της.

2) Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής μερίσματος σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων, των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.Τ., υπό τον χειρισμό της ATHEXCSD, η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων, μέσω του δικτύου καταστημάτων της τράπεζας Eurobank.

Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν εντός πέντε (5) ετών, παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων (τηλ.: 216-8608088, αρμόδια κα Αικατερίνη Απέργη).

#Noval_Property #διανομή_μερίσματος #καταβολή_μερίσματος

Related posts

Αύξηση καθαρών κερδών κατά 32% για την Trastor το 2022

admin

AXIA: Ισχυρά τα αποτελέσματα της ΔΕΗ, τιμή-στόχος 13,2 ευρώ

admin

Quest: Στα 286 εκ. ευρώ οι πωλήσεις στο α’ τρίμηνο

admin

ΕΥΑΘ: Δε θα διανεμηθεί μέρισμα λόγω μη διανεμητέων κερδών εκμετάλλευσης

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Placement για το 4,83% σε διεθνείς θεσμικούς επενδυτές

admin

Ελλάκτωρ: Στη Reggeborgh οι μετοχές της RB Ellaktor Holding

admin

Flexopack: Στα €6.409 εκατ. το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της

admin

Alpha Αστικά Ακίνητα: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ

admin

Lamda Development: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15 Σεπτεμβρίου

admin